Vrijwilligers Stichting Noord-Nederlands Trein en Tram Museum 11-04-2024

  1. Vacatures Veendam
  2. Vrijwilligers Stichting Noord-Nederlands Trein en Tram Museum 11-04-2024

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

Logo van het Noord Nederlands Trein & Tram MuseumLogo van het Noord Nederlands Trein & Tram Museum

Vrijwilligers

Het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum is een 100% vrijwilligersorganisatie. In het museum is de geschiedenis van trein en tram in Noord-Nederland te zien, aan de hand van een vaste expositie en twee tot drie keer per jaar een wisselexpositie. De exposities worden ondersteund door een interactieve NFC-rondleiding door het museum, onder leiding van de virtuele .

Ondanks dat wij een 100% vrijwilligersorganisatie zijn, hebben wij professionaliteit erg hoog in het vaandel staan. Dit is voor ons één van de kernwaarden, aangezien onze medewerkers het visitekaartje van het museum zijn.
Het museum bevindt zich in het voormalige station van Zuidbroek aan de spoorlijn van Groningen naar Nieuweschans en van Groningen naar Veendam, dus ook per trein zeer goed bereikbaar.

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers voor onder meer de volgende werkzaamheden:

Bij de receptie
Als eerste aanspreekpunt heeft de receptionist een belangrijke taak. Je moet weten wat gastvrijheid inhoudt en wat klantvriendelijkheid betekent voor het verdere verloop van het bezoek. Je bent met een glimlach en een aardig woord het visitekaartje van de organisatie.

Je verkoopt entreebewijzen, je beantwoordt vragen aan de balie en via de telefoon, verkoopt souvenirs, je stelt mensen op hun gemak en wijst hen de weg door het museum.

Natuurlijk word je goed ingewerkt en begeleid.

In het Museumcafé
Veel bezoekers drinken na afloop van de rondgang door het museum een kopje koffie, thee of fris met wat lekkers in het café. Op gewone dagen is het assortiment eenvoudig. Als er groepen zijn is er meer keuze.

Veel bezoekers vinden het fijn over hun ervaringen in het museum te vertellen. Het gaat erom dat je eventueel een praatje maakt, en vooral luistert. Het kan zijn dat je interessante signalen oppikt waarvan we kunnen leren. We verwachten dat je die doorgeeft. Je hebt dus zeker ook een sociale
functie.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBaliemedewerker
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVrijwilliger
BrancheKunst/Cultuur/Entertainment
LocatieZuidbroek, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.nnttm.nl/vrijwilligers/?_ajax_linking_nonce=4f2e668dc8&wp-link-submit=Link%20toevoegen

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.