Weekendkrachten Kassa Intratuin 25-04-2024

  1. Vacatures Veendam
  2. Weekendkrachten Kassa Intratuin 25-04-2024

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

Werken bij Intratuin

Weekendkrachten kassa

De functie:

Voor ons kassateam zijn wij op zoek naar vrolijke, klantvriendelijke caissieres voor de weekenden. Je werkzaamheden bestaan uit het vakkundig en accuraat en snel afrekenen van artikelen, het netjes houden van het kassagebied en andere voorkomende werkzaamheden.

Profiel

Je bent 16 jaar of ouder, stressbestendig, rekenvaardig en hebt bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie, daarnaast ben je communicatief ingesteld en kun je goed in teamverband werken. Je bent elk weekend minimaal 1 dag beschikbaar en in overleg bereid te werken op vrijdagavond, feestdagen en in de vakanties.

Wij bieden

Een leuke, afwisselende bijbaan in een groen bedrijf. De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao retail non-food en je ontvangt personeelskorting, Op zondag geldt een toeslag van 50%.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelKassamedewerker
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)5 – 8
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheDetailhandel
LocatieWinschoten, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbij.intratuin.nl/vacatures/313599-weekendkrachten-kassa

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.