Verkoopadviseur Persoonswagens Ford Boerhof Auto Smidts Tolbert 21-04-2024

  1. Vacatures Veendam
  2. Verkoopadviseur Persoonswagens Ford Boerhof Auto Smidts Tolbert 21-04-2024

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

Vervanging & Reparaties

  • Ford Accu
  • Zakelijk Lease
  • Uw Ford verkopen
  • Acties bedrijfswagens
  • Acties onderhoud

Kom als allround Verkoopadviseur bij Ford Boerhof Sappemeer werken!

Door aankomende pensionering van een van onze Verkoopadviseurs is er een mooie vacature, per direct!
Wij zijn een kleine dealerorganisatie waar jij gewaardeerd wordt. Er heerst bij ons een prettige werksfeer, wij bieden
uitstekende arbeidsvoorwaarden en je mag jezelf blijven ontwikkelen!
Bel / WhatsApp ons ) of stuur een email met je contactgegevens. Wij nemen zo snel mogelijk contact op voor het maken van een afspraak!

Als Verkoopadviseur bij Boerhof Sappemeer ben je allround verantwoordelijk voor de sales samen met je directe collega Justin. Jij adviseert onze klanten over de aankoop van één van de nieuwste modellen of een met zorg geselecteerde occasion van het prachtige merk Ford dat wij vertegenwoordigen. Van de nieuwste EV voertuigen, een mooie sportwagen tot SUV of stationwagen.
Jij luistert goed naar de wensen van de klant en informeert hen met veel passie en enthousiasme over een voertuig en de verschillende opties die wij bieden! De klant waardeert dit waardoor jij er uiteindelijk voor zorgt dat zij binnenkort met een enorme glimlach hun gekochte voertuig in ontvangst mogen nemen!

Als verkoopprofessional bij Boerhof ben je natuurlijk ook dagelijks bezig met het taxeren en inruilen van voertuigen, het gehele administratieve proces van verkoop tot aflevering en uiteraard het opvolgen van (online) leads, verkoopadvertenties opstellen, de showroom en buitenterrein op orde houden, enz.

Kortom, een mooie functie voor jou als Verkoopadviseur met reeds enige aantoonbare verkoopervaring en gezonde ambities! Dit binnen een collegiaal team en een fijne werkomgeving in Sappemeer.


• Een afwisselende en verantwoordelijke baan bij een mensgerichte werkgever;
• Wij willen graag een samenwerking voor lange tijd aangaan, daarom bieden wij bij bewezen ervaring meteen een onbepaalde tijd contract!
• Een salaris dat goed is en goed voelt!
• Bij ons is oprecht een prettige werksfeer binnen een professionele omgeving;
• Goede pensioenregeling, auto van de zaak, enz.
• Diverse ontwikkelingsmogelijkheden door o.a. trainingen, cursussen en het kunnen doorgroeien;
• En gezellige bedrijfsuitjes!

Smidts Autogroep bestaat al ruim 150 jaar!
Smidts bestaat sinds 1867 en is een echt familiebedrijf met een rijke Ford historie. Anno 202 4 zijn wij met vijf Ford vestigingen goed vertegenwoordigd in het noorden van Nederland.
Dienstverlening boven verwachting. Dat is onze ambitie, iets waar we dagelijks naartoe werken. Terwijl de autobranche verandert, blijven onze kernwaarden hetzelfde. En die zijn gericht op onze klanten en medewerkers. Want mobiliteit is mensenwerk. Wij willen het onze klanten zo plezierig en gemakkelijk mogelijk maken.

Dit doen wij met onze drie merkbeloften, de kernwaarden van onze organisatie; ''Totale duidelijkheid geven'', ''Alles voor u regelen'' en ''Enthousiasme over het werk en passie voor ons vak''.

Naast onze vijf Ford dealervestigingen in Groningen, Tolbert, Roden, Sappemeer en Delfzijl maken ook een ABS Schadeherstelbedrijf in Groningen en twee Profile Car & Tyrecentres in Roden en in Delfzijl onderdeel uit van ons bedrijf. Vanuit deze vestigingen zetten ruim 80 medewerkers zich dagelijks met veel plezier in binnen onze verkoop -, service- en klantgerichte organisatie. Wij verwelkomen je graag binnenkort in ons familiebedrijf als nieuwe collega!

Wij hebben natuurlijk enkele functiewensen voor jou als nieuwe collega:
• Een commercieel MBO of HBO diploma, bij voorkeur gericht op de autobranche;
• Collegiale, klantvriendelijke en kwaliteitsgerichte instelling;
• Jij herkend commerciële kansen en adviseert de klant graag op maat;
• Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
• Minimaal twee jaar recente ervaring in deze functie bij een merkdealer of universeel autobedrijf;
• Passie voor auto's en een gezonde ambities om jezelf te blijven ontwikkelen;
• In bezit van rijbewijs B en woonachtig op prettige reisafstand vanaf Sappemeer

Tot snel bij Ford Boerhof Sappemeer!
Wil jij graag bij ons komen werken? Stuur jouw CV met telefoonnummer naar: [email protected] of [email protected] t.a.v. dhr. . Telefonisch contact opnemen mag ook via . Een motivatiebrief is niet nodig, dit komt goed tijdens een kop koffie en rondleiding door ons bedrijf.

Alle verstrekte informatie zal zeer vertrouwelijk worden behandeld en zal alleen worden gebruikt om persoonlijk contact met je op te kunnen nemen door Boudewijn Recruitment, namens Smidts Autogroep.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerkoopadviseur
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieSappemeer, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.smidts.nl/verkoopadviseur-sappemeer

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.