Keukenhulp Op 't Olle Stee 26-04-2024

  1. Vacatures Veendam
  2. Keukenhulp Op ’t Olle Stee 26-04-2024

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

  • Stationsweg 1B, 9471 GJ Zuidlaren

Keukenhulp

Home - Keukenhulp

Uit eten in Zuidlaren

Op 't Olle Stee, waar genieten centraal staat!

Bijzondere gastvrijheid, heerlijke gerechten en drankjes, en een ontspannen sfeer. Dat is waar 't Olle Stee voor staat! We willen dat zowel onze gasten als ons team kunnen genieten, want genieten brengt leven in de brouwerij! Vanaf het moment dat je onze zaak binnenstapt, wordt het meteen duidelijk. Vrolijke collega's brengen een glimlach op ieders gezicht. Je kijkt uit naar de gerechten waar je de hele dag naar uitkijkt en de drankjes die je graag langer wilt blijven drinken. Dit alles zorgt voor een onvergetelijke ervaring, waarbij je al uitkijkt naar je volgende bezoek!

Eten & Drinken bij 't Olle Stee

Je vindt ons midden in het bruisende centrum van Zuidlaren. Met uitzicht op het plein waar jaarlijks de Zuidlaardermarkt plaatsvindt en de zon die de hele dag schijnt, wat wil je nog meer? Wij streven naar ongedwongen genieten en doen daar graag een stapje extra voor. Op onze menukaart staan geweldige gerechten, onze drankenkaart biedt de heerlijkste drankjes en onze borrelkaart maakt het nog verleidelijker om langer te blijven. Je vindt het allemaal bij 't Olle Stee!

Wat ga je doen?

De dag begint met de juiste voorbereiding. Is alles klaar voor de lunch? Staan de bestellingen op de juiste plek? Dan komen de eerste bestellingen binnen. Het maakt niet uit hoeveel het er zijn, jij zorgt ervoor dat alles goed en op tijd naar de tafels gaat. Na de lunch bereid je je voor op het diner en de borrel. Opnieuw krijg je verschillende bestellingen voor hoofdgerechten en snacks, maar dat deert je niet. Samen zorgen we ervoor dat onze gasten kunnen genieten van wat er uit de keuken komt.

Samen met de rest van het keukenteam zorg je ervoor dat de keuken soepel verloopt. Altijd schoon en altijd van hoge kwaliteit. Zie je een nieuw gerecht dat perfect bij onze keuken past? Bij ons is er altijd ruimte voor eigen initiatief dus delen die hap!

Wat verwachten we van je?

Bijna elke dag bereid jij de beste gerechten. Je hebt zeker passie voor koken! Houd alles schoon en veilig. Kennis en ervaring met HACCP zijn gewenst. Is een gerecht klaar om naar een gast te gaan? Jij hebt oog voor kwaliteit en zorgt ervoor dat alles klopt. Komt er een stroom van bestellingen tegelijk binnen? Geen probleem. Jij kunt goed omgaan met stress, bent flexibel en behoudt het overzicht. Je kunt zowel in een team als zelfstandig werken, en zorgt er altijd voor dat alles soepel verloopt. Je volgt graag nieuwe trends en ontwikkelingen. Je neemt graag initiatief, bijvoorbeeld met nieuwe gerechten. Hard werken is voor jou geen probleem. Samen zorgen we ervoor dat elke gast kan genieten.

Wat kun je van ons verwachten?

Werken op een van de mooiste plekken in Zuidlaren! Een gezellig team dat werkt volgens onze drie G's: Gastvrijheid, Genieten en Groeien. Zeker kans op een vast contract, wat in deze tijd erg fijn is! Vaste werkdagen en -tijden, zodat iedereen zijn planning goed kan regelen. In het weekend werk je maximaal één dag, ook wij willen van het weekend genieten. En niet te vergeten, je wordt onderdeel van een groeiend bedrijf. Je kunt direct beginnen, we hebben zelfs in deze tijd genoeg te doen. Het aantal uren, de werkdagen en het salaris zijn afhankelijk van je beschikbaarheid en ervaring.

Kun je niet wachten om bij ons te komen werken? Solliciteer dan direct! Stuur je cv naar en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelKeukenhulp
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauVMBO/MAVO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheHoreca
LocatieZuidlaren, Drenthe,Nederland
Soliciteer directhttps://ollestee.nl/vacature/keukenhulp/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.