Teamleider Bedrijfsvoering Omgevingsdienst Groningen 01-12-2023

 1. Vacatures Veendam
 2. Teamleider Bedrijfsvoering Omgevingsdienst Groningen 01-12-2023

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

Teamleider Bedrijfsvoering Omgevingsdienst Groningen 02-12-2023

 • Locatie: Veendam

 1. Teamleider Bedrijfsvoering Omgevingsdienst Groningen 02-12-2023

Introductie vacature

Teamleider Bedrijfsvoering

Opdrachtnummer 21347 Opdrachtgever Omgevingsdienst Groningen Datum 1 januari 2024 tot 30 september 2024 Uren per week voor 24 uur per week. Status

-

Veendam

Voor de Omgevingsdienst Groningen zijn wij op zoek naar een Teamleider Bedrijfsvoering.

De afdeling Bedrijfsvoering ondersteunt medewerkers, management en het bestuur van de Omgevingsdienst Groningen (ODG) op het gebied van beleid, planning & control / financiën, communicatie, ICT, P&O en facilitaire zaken. Momenteel zijn er veel opgaven die het werk van al deze disciplines raken en ligt er een opgave om samen met het team op deze ontwikkelingen te anticiperen. Denk hierbij aan de invoering van een nieuw VTH systeem, veranderende dienstverlening op het gebied van P&O, financiën en ICT en daarnaast het opvullen van diverse vacatures binnen de afdeling.

 • Als teamleider vorm je de schakel tussen het management (hoofd bedrijfsvoering) en jouw teamleden. Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van de doelstellingen, het beleid en de (productie)opgaven van je team en regisseert en bewaakt de voortgang hierin;
 • Je stuurt en coacht op gestelde doelen, efficiency en het versterken van de samenwerking met de beide primaire afdelingen en opdrachtgevers van de ODG;
 • Je weet managementbesluiten te vertalen naar organisatorische kaders, projecten en programma's en bent in staat om input vanuit het team in te brengen in organisatiebeleid. Je werkt hierin nauw samen met het afdelingshoofd Bedrijfsvoering;
 • Je geeft op inspirerende wijze leiding en bent hierin HR-verantwoordelijk. Je coacht en stimuleert persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling;
 • Je hebt een antenne voor het signaleren en verbinden vanuit lokale, regionale en landelijke ontwikkelingen. Daarnaast lever je een bijdrage aan organisatie brede (innovatieve) projecten en programma's.

Werken voor de Omgevingsdienst Groningen betekent werken voor een jonge, betrokken organisatie die zich continu ontwikkelt en boordevol ambitie zit. Dat moet ook, want we hebben te maken met een sterk veranderende omgeving waarin volop wordt geïnvesteerd en het milieu steeds meer aandacht krijgt. Denk bijvoorbeeld aan vraagstukken met betrekking tot de bouw van windmolens en de inzet van waterstof. Maar ook aan het stikstofdossier en de beperking van uitstoot van zeer zorgwekkende stoffen. In alles wat wij doen dragen we bij aan een veilige en schone leefomgeving. Dat is onze missie. En hier werken we met bijna 300 professionals hard aan.

 • Je bent resultaatgericht;
 • Je bent politiek en bestuurlijk sensitief;
 • Je bent verbindend.

Eisen en wensen

 1. Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als teamleider;
 2. Je beschikt over aantoonbare werkervaring teamleider op gebied van hrm, ICT en financiën in de afgelopen 7 jaar;
 3. Je hebt minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met het tegelijk aansturen van teams uit verschillende disciplines;
 4. Je beschikt over een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;
 5. Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als teamleider in de afgelopen 8 jaar binnen de overheid.

Daarom zijn we benieuwd naar wie jij bent! Reageer via de onderstaande button op deze opdracht. Nog geen profiel? Deze maak je heel makkelijk en snel aan. Nadat jij je interesse kenbaar hebt gemaakt zullen wij contact met je opnemen. Ten aanzien van referenties vragen wij: naam, bedrijf en telefoonnummer. Je wordt beoordeeld op zowel eisen als wensen. Wanneer er niet wordt voldaan aan een eis, komt je niet in aanmerking voor de opdracht (knock-out). Daarnaast wordt er beoordeeld op diverse wensen. In je aanbieding moeten eisen en wensen plus de mate waarin hieraan voldaan wordt expliciet benoemd worden. Heb je over deze opdracht of andere opdrachten vragen? Neem dan contact op via of of vul het contact formulier in.

Een indicatie van je uurtarief voor deze opdracht zien wij graag in je reactie op deze opdracht. ZP&co werkt in opdracht van de externe opdrachtgevers met uurtarieven inclusief reis en verblijfkosten, exclusief BTW.
Indien je geen ZZP'er bent kun je ook reageren. Wij bieden je dan, voor de periode van de opdracht, een marktconform salaris.
Nadere informatie verkrijgbaar bij team ZP&co . ZP&co is een bemiddelingsorganisatie/coöperatie voor ZZP'ers met een HBO+ werk-denkniveau. Wij hebben geen winstdoelstelling. Jij als Zelfstandig Professional staat centraal in onze coöperatie. Doe mee en word lid. Bedrijven die op zoek zijn naar ZZP'ers. Wij hebben ze. Met een achterban van ruim 14.000 ZZP'ers heeft de coöperatie altijd een oplossing.

Functietitel Teamleider Ict Indicatie salaris (min - max] onbekend - onbekend Opleidingsniveau HBO Aantal uren (min - max) 24 - 24 Type contract Freelance Branche Overheid/Non-profit Locatie Veendam, Groningen,Nederland Soliciteer direct https://mijn.jong-en-ko.nl/zoeken/opdrachten/21347

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelTeamleider Ict
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)24 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractFreelance
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://nieuwsuitmuntendam.nl/teamleider-bedrijfsvoering-omgevingsdienst-groningen-02-12-2023/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.