Taxichauffeur Top Support Nederland BV 12-07-2023

  1. Vacatures Veendam
  2. Taxichauffeur Top Support Nederland BV 12-07-2023

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

Vacature taxichauffeur

Wat wordt jouw volgende bestemming in jouw loopbaan? Wat dacht je van de route om als taxichauffeur aan de slag te gaan? Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een taxichauffeur.

*Regiotaxi/Valysvervoer (15-40 uur per week)

*Chauffeur leerlingenvervoer 15-20 uur.

Beschik jij over rijbewijs B? Ben je in het bezit van een volledige chauffeurskaart, of ben je bereid de ‘taxipas’ te gaan halen? Geweldig! Ook als je dus nog niet ervaren bent als taxichauffeur, mag je bij ons aan de slag.

Hebben we jouw interesse gewekt? Mooi, lees dan snel verder wat je mag verwachten:

Als taxichauffeur Regiotaxi/Valysvervoer werk je zelfstandig en heb je veel vrijheid, maar ook veel verantwoordelijkheid. Geen dag is hetzelfde. Dus het is een afwisselende functie en met jou achter het stuur komt dat helemaal goed. De passagiers die je mag vervoeren zijn voornamelijk oudere mensen of mensen met een (lichamelijke) beperking. Je rijdt naar een revalidatiecentrum, verjaardag van iemands kleinkind of naar het ziekenhuis. Jij zorgt voor een comfortabele rit en gezellige sfeer in de auto en wij zorgen uiteraard voor een goed salaris conform cao Zorgvervoer & Taxi.

Als chauffeur leerlingenvervoer rijd je dagelijks van ma t/m vr schoolkinderen van en naar school en weer terug naar huis. Taxi staat dan bij je thuis.

Dit zoeken wij:

Wij zijn voor onze opdrachtgever op zoek naar kandidaten die staan te popelen om aan de slag te gaan als taxichauffeur. Jouw hulp is dus van harte welkom en wij begeleiden jou van A tot Z, zodat jij binnen no-time de passagiers van A naar B brengt.

Heb jij een WW, WIA, WAO, Wajong, Bijstand (WWB), Ziektewetuitkering of zit jij in een 2e Spoor/outplacementtraject? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren! Of je momenteel een uitkering ontvangt of niet, bij ons kan je aan de slag als taxichauffeur. Zelfs met behoud van jouw uitkering. We vertellen je graag de verschillende mogelijkheden.

We helpen niet alleen bij het behalen van de opleiding, maar bemiddelen ook naar een baan. Om een ‘taxipas’ te ontvangen, heb je een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) nodig. Het is een dus een vereiste om geen strafblad te hebben.

Dit ben jij:

– Je hebt een professionele en actieve werkhouding
– Je bent woonachtig in de regio
– Je bent in het bezit van een rijbewijs (B)
– Je hebt een representatief voorkomen (netjes en verzorgd)
– Je bent dienstverlenend ingesteld en je komt de gemaakte afspraken na
– Je hebt affiniteit met de doelgroep
– Je beheerst de Nederlandse taal

Word jij onze nieuwe collega?

Ga samen met ons onderweg naar jouw nieuwe baan. Solliciteer direct!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelPsychologen
Indicatie salaris (min – max]1000 – 2500
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)15 – 40
Contactgegevensk.glas@topsupportnederland.nl , 31523712281 https://www.topsupportnederland.nl/
Type contractVast
BranchePersonen vervoer
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.topsupportnederland.nl/direct-solliciteren/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.