Senior Engineer E/i Plant Design Actemium 02-08-2023

  1. Vacatures Veendam
  2. Senior Engineer E/i Plant Design Actemium 02-08-2023

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

Senior Engineer E/I Plant Design

  • HBO
  • Engineering
  • Professional
  • Zwolle / Veendam

Jouw uitdaging

ls Senior Engineer E&I ben je verantwoordelijk voor het ontwerp en de uitvoering van elektrotechnische- en instrumentatieprojecten. Je werkt nauw samen met andere afdelingen om ervoor te zorgen dat projecten op tijd en binnen budget worden afgerond. Wat deze functie met name uitdagend maakt is het vinden van innovatieve en creatieve oplossingen voor complexe technische vraagstukken voor projecten van onze klanten in food-, chemie- en waste sector.

Wie ben jij

Met jou jaren ervaring met E&I breng jij een hoop kennis en kunde met je mee. Je bent vaardig met CAD-systemen, zoals bijvoorbeeld Autocad en E-Plan.
Wij vinden het belangrijk dat je als persoon bij onze organisatie past. Daarom gaan wij geen opsomming plaatsen van opleidingen, certificaten of achtergrond. Als jij op basis van deze vacature denkt dat jij met jouw kennis en ervaring ons in deze functie vooruit kan helpen, dan gaan we graag met je in gesprek. Neem contact op met , , als je enthousiast bent over deze functie.

En wie zijn wij?
Wij vinden het fijn dat je een beeld krijgt van onze organisatie, al voordat je hier werkt. Daarom hier enkele collega's waar je in deze functie mee zal gaan samenwerken:

Cris , Client Manager; waarmee je contact hebt over de verschillende klanten en projecten.
Koos , Lead Engineer E&I; die je vast tegenkomt in de uitdagende projecten.
Martin , Business Unit Manager; wiens deur altijd voor je open staat.
Jeroen , Engineer E&I; waarmee je zal samenwerken in de uitdagende projecten.

Wat wij bieden

We bieden je uiteraard goede arbeidsvoorwaarden, een aandelen-spaarprogramma, jaarlijkse winstuitkering en een goed salaris. Dit bespreken we graag verder met jou in een persoonlijk gesprek. Maar echt kenmerkend voor onze organisatie is het Manifest , 8 belangrijke kernwaarden die we dagelijks terug laten komen in ons werk. Zo zijn solidariteit en vertrouwen zijn binnen onze Business Unit erg belangrijk.

Inhoudelijk bieden we jou een interessante functie waarbij je:

• Een belangrijke rol speelt bij het ontwerpen, implementeren, testen en onderhouden;
• E&I installaties ontwerpt die voldoen aan alle vereiste specificaties;
• technische specificaties opstelt voor materialen en apparatuur die nodig zijn voor het project;
• rapporteert over de voortgang van projecten en communiceert met andere afdelingen en externe partijen;
• berekeningen uitvoert en de uitgevoerde werkzaamheden vergelijkt met de tekeningen;

Het beste van twee werelden


Je werkt bij één van de grootste internationale spelers in de industrie: Actemium, een merk van VINCI Energies. De kansen om de industrie én jezelf uit te dagen liggen voor het oprapen. Ondernemen, verantwoordelijkheid en projecten met serieuze impact: bij ons vind je het allemaal. Kijk maar eens op www.actemium.nl wat we allemaal doen!
Tegelijkertijd voelt de organisatie heel lokaal aan. Hoe dat komt? Door onze 22 zelfstandige Business Units verspreid over Nederland. De meeste van onze mensen werken voor één Business Unit. Dat is je thuisbasis. Een plek met een sterk teamgevoel, waar geluisterd wordt naar jouw ideeën en waar iedereen elkaar persoonlijk kent.

Meer over Actemium in Noordoost- Nederland

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelE&i Engineer
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijactemium.nl/vacatures/details/senior-engineer-e-i-plant-design/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.