Medewerker technische dienst Veendam Tempo-Team 01-01-2024

 1. Vacatures Veendam
 2. Medewerker technische dienst Veendam Tempo-Team 01-01-2024

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

Functieomschrijving

Ben jij de medewerker Technische Dienst in dagdienst met twee rechter handen? Onderdeel willen uitmaken van een bedrijf waar de medewerker en werkplezier voorop staat? Lees snel dan snel verder; misschien is dit deze baan als medewerker Technische Dienst voor jou!

Wat bieden wij jou
 • € 2800,- tot € 3200,- in dagdienst
 • Een baan waar je het technische verschil kan maken
 • Een baan voor lange tijd met kans op overname
 • Veel aandacht voor de medewerkers met uitjes
 • 40 uur per week in dagdienst + consignatiedienst
 • Een familiebedrijf waar de werknemer voorop staat
Wie ben jij

Om deze baan goed uit te kunnen voeren

 • heb je een afgeronde MBO-4 opleiding, in de richting van Werktuigbouw, Mechatronica of Elektrotechniek;
 • heb je ervaring met mechanische/pneumatische en elektrotechnische werkzaamheden (in een combinatie van deze specialismen);
 • heb je een hands-on mentaliteit;
 • ben je flexibel en oplossingsgericht;
 • kun je uitstekend zelfstandig én in teamverband functioneren.
 • heb je kennis van de Nederlands  (spreken, lezen en schrijven)
Wat ga je doen

Als medewerker Technische Dienst kom je te werken in een klein team van ervaren medewerkers. De operators zijn zeer ervaren en daardoor in staat de kleine storingen op te lossen. Komen ze er niet uit dan doen ze een beroep op jouw kennis als medewerker Technisch Diest. Hierdoor doet jouw expertise er echt toe! Met andere woorden; de kersen op de taart zijn voor de medewerker technische dienst. Qua werkzaamheden kan je denken aan:

 • Verrichten van onderhouds-, reparatie- en modificatiewerkzaamheden aan productie-installaties en apparatuur, zodat de juiste en veilige werking van de installaties/apparatuur wordt gewaarborgd;
 • Het uitvoeren van voorkomende revisiewerkzaamheden;
 • Het analyseren en verhelpen van alle voorkomende storingen op mechanisch vlak;
Waar ga je werken

Zoals je hierboven kunt lezen is het een veelzijdige functie binnen een dynamisch familiebedrijf. Deze toonaangevende organisatie heeft een sterke naam opgebouwd in de aerosol industrie. Ze maken en verkopen de aerosol (private label) producten en leveren deze wereldwijd aan al hun (inter)nationale klanten. Product en productie veiligheid en duurzaamheid zijn de speerpunten van de organisatie.

Het is een familiebedrijf en de cultuur kenmerkt zich door ondernemerschap en korte informele communicatielijnen. Maar bovenal een bedrijf met werkplezier en aandacht voor de medewerkers.

Sollicitatie

Herken jij jezelf in het bovenstaande? Reageer dan snel via sandra.linthorst@owtd.nl of 0743574300. Ik vertel je nl graag meer over deze vacature.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMedewerker Technische Dienst
Indicatie salaris (min – max]3200 – 3200
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevenssandra.linthorst@owtd.nl , 31743574300 onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/wiQXx6w21g85bwrZP3t

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.