Senior Analist Kisuma Chemicals Bv 17-07-2023

  1. Vacatures Veendam
  2. Senior Analist Kisuma Chemicals Bv 17-07-2023

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

Op de afdeling Technology is een vacature ontstaan voor een:

Senior Analyst

 

Bedrijfsprofiel

Kisuma (ruim 110 medewerkers) is de toonaangevende wereldwijde leverancier van synthetische gelaagde dubbele hydroxiden (in het algemeen aangeduid als "hydrotalcieten") voor kunststoffen. Dat klinkt heel technisch, maar iedereen kent producten waarin ons product wordt gebruikt. Te denken valt aan PVC, kunststof kozijnen en producten in de automotive industrie.

Wij vroegen onze collega’s wat werken bij Kisuma zo leuk maakt? Hieruit zijn een aantal kernwaarden gekomen: samen, professioneel, ontwikkelen en zorgzaam. Centraal in onze bedrijfscultuur staan professionaliteit, betrokkenheid en continuïteit. Dit komt o.a. tot uiting in een platte organisatiestructuur en het willen blijven ontwikkelen van de organisatie en haar personeel.

 

De afdeling

De afdeling Technologie heeft in 2020 een nieuw hightech lab gerealiseerd. We zijn op zoek naar een Senior Analyst die actief meedenkt aan verbeteringen. Kisuma heeft de ambitie om nieuwe producten op de markt te brengen. Voor ingangskeuringen, procescontroles en eindkeuringen is het nodig om bestaande analysemethodes en werkprocessen te verbeteren of te automatiseren. Daarnaast moeten we geheel nieuwe methodes ontwikkelen om de nieuwe producten te testen en om de productieprocessen te kunnen optimaliseren.

 

De functie

Als Senior Analyst voer je incidenteel routinematige en niet-routinematige analyses uit op verkregen monsters.

Je bent mede verantwoordelijk voor het beheer van of werk je zelfstandig aan Lims, laboratoriumapparatuur en documenten. Daarnaast ondersteun je de QC Engineer bij het valideren van (ver)nieuw(d)e analyse apparatuur en bij het aanpassen/verbeteren van analyse methoden. Analysetechnieken die we nu veel gebruiken zijn o.a. XRF, ICP, PSD, SEM, titraties, BET, TGA, UV-VIS en IR spectrometrie. Je geeft instructie aan analisten en maakt werkroosters. Je rapporteert aan de QC Supervisor.

 

Profiel

  • MBO+ (MLO niveau 4)/HBO-chemie, met enkele jaren relevante ervaring op het lab.
  • Beheersing van de Nederlandse taal en Engels is een pré.
  • Ervaring met ISO17025 en affiniteit met IT is een pré.
  • De volgende competenties: proactief, communicatief en sociaalvaardig, kritisch denken, zelfstandig en adviseren.

 

Wat bieden wij jou?

Een uitstekend salaris in schaal 5 van de Kisuma CAO en prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een vaste eindejaarsuitkering, 25,5 vakantiedagen, een bonusregeling een duurzame inzetbaarheid regeling, een premievrij pensioen en een werkweek van 38 uur. Daarnaast een actieve personeelsvereniging, een kantine met vers bereid eten.

Een fijne werksfeer waar veiligheid boven alles gaat.

 

Solliciteren

Geïnteresseerd? Stuur dan je sollicitatie met CV ter attentie van Astrid Boekholt, HR Officer (Kisuma Chemicals BV, Postbus 400, 9640 AK Veendam of per e-mail naar vacature@kisuma.com).

Voor vragen kun je terecht bij Vera van Beers, QC Supervisor (tel. 0598-666766).

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelTechnici Op Chemisch En Natuurkundig Gebied
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensvacature@kisuma.com , 0598-666766 https://kisuma.com/
Type contractVast
BrancheChemie/Petrochemie
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directonbekend

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.