QC Engineer Kisuma Chemicals 03-12-2023

  1. Vacatures Veendam
  2. QC Engineer Kisuma Chemicals 03-12-2023

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

QC Engineer

Veendam, the Netherlands

We zijn op zoek naar een QC Engineer die actief meewerkt aan verbeteringen.

WIE ZIJN WIJ

Kisuma Chemicals BV (ruim 100 FTE) is de toonaangevende wereldwijde leverancier van synthetische gelaagde dubbele hydroxiden (in het algemeen aangeduid als "hydrotalcieten"), Deze verbindingen worden als functionele additieven ingezet in kunststoffen, m.n. voor automotive en constructie toepassingen. Centraal in onze bedrijfscultuur staan professionaliteit, betrokkenheid en continuïteit. Dit komt o.a. tot uiting in een platte organisatiestructuur met vergaande delegatie van verantwoordelijkheden.

De afdeling:

De afdeling Technology heeft in 2020 een nieuw hightech lab gerealiseerd. We zijn op zoek naar een QC Engineer die actief meewerkt aan verbeteringen. Kisuma heeft de ambitie om nieuwe producten op de markt te brengen. Voor ingangskeuringen, procescontroles en eindkeuringen is het nodig om bestaande analysemethodes en werkprocessen te verbeteren of te automatiseren. Daarnaast moeten we geheel nieuwe methodes ontwikkelen om de nieuwe producten te testen en om de productieprocessen te kunnen optimaliseren.

Wat is jouw uitdaging bij Kisuma?

Als QC Engineer voer je incidenteel niet-routinematige analyses uit op verkregen monsters.

Je ondersteund de bij de algemene Technology verantwoordelijkheden. Je valideert analyseresultaten van het eindproduct, ruwe materialen en grondstoffen. Je geeft instructie aan analisten en je begeleidt stagiaires.

Je bent mede verantwoordelijk voor het beheer van Lims, laboratoriumapparatuur en documenten. Je sluit service contracten af t.b.v. analyseapparatuur. Daarnaast optimaliseer en valideer je bestaande en nieuwe analysemethoden.

  • HBO Chemie of HBO denk- en werkniveau.

  • Een persoon die kennis wil delen en leren aan collega's.

  • Beheersing van de Nederlandse taal en Engels is een pré.

  • Ervaring met ISO17025 en affiniteit met IT is een pré.

  • De volgende competenties: proactief, communicatief en sociaalvaardig, kritisch denken, zelfstandig en adviseren.

Wat bieden wij jou?

Een uitstekend salaris in schaal 6 van de Kisuma CAO en prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een vaste eindejaarsuitkering, 25,5 vakantiedagen, een bonusregeling een duurzame inzetbaarheid regeling, een premievrij pensioen en een werkweek van 38 uur. Daarnaast een actieve personeelsvereniging, een kantine met vers bereid eten. Een fijne werksfeer waar veiligheid boven alles gaat.

Geïnteresseerd?

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelQc Engineer
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheFarmacie
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://kisuma.com/nl/jobs/qc-engineer

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.