Business Process Analyst EQOM 29-12-2023

  1. Vacatures Veendam
  2. Business Process Analyst EQOM 29-12-2023

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

Business Process Analyst @ EQOM - Veendam, Nederland -

Beschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Business Process Analyst die een cruciale rol wil spelen in het optimaliseren van onze bedrijfsprocessen en het beheren van ons vernieuwde ERP-systeem. Als Business Process Analyst ben je verantwoordelijk voor het vertalen van de behoeften van de business naar een geïmplementeerd proces binnen Microsoft Dynamics (F&O). Je werkt nauw samen met onze Head of Strategic Projects en onze Business Process Manager.

Belangrijkste verantwoordelijkheden:

Het vertalen van de eisen en wensen vanuit het projectteam of de business naar een geimplementeerd proces binnen Microsoft Dynamics (F&O); Ondersteunen bij de implementatie van Microsoft Dynamics op de EQOM locaties, zowel lokaal als internationaal; Constant verbeteren en optimaliseren van onze bedrijfsprocesssen. Het ondersteunen van de business op het gebied van het inrichten en verbeteren van onze bedrijfsprocessen; Inhoudelijk verantwoordelijk voor een van de deelgebieden van Dynamics (Finance, Commercie, Supply Chain) van Dynamics; Samen met de business en in-house development nieuwe features uitwerken en implementeren.

Je bent een betrokken teamspeler die makkelijk schakelt met verschillende stakeholders. Verder zoeken wij iemand:

Je hebt een analytisch vermogen; Je bent goed georganiseerd; Je hebt oog voor detail; Je hebt geen 9-5 mentaliteit; en heb je affiniteit met processen in relatie tot systemen is een vereiste. Je hebt een afgeronde HBO-opleiding in bedrijfskunde, informatietechnologie, procesmanagement of een gerelateerd veld; Je hebt uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal; Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol; Basis technische kennis is een pre; Affiniteit met processen in relatie tot systemen is een vereiste. Een unieke kans binnen een jong internationaal bedrijf; Een baan bij één van de spannendste bedrijven van Nederland; Een 'work hard, play harder' sfeer; De ruimte om jezelf te ontwikkelen; Gratis gebruik van onze bootcamp lessen, een eigen in-house gym en/of korting op jouw sport abonnement via Bedrijfsfitness Nederland; Een baan voor 32-40 uur per week met een marktconform salaris.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBusiness Process Analyst
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://nl.bebee.com/job/20231226-ae0497ca7adc4907c0cc32bef085c3ee

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.