Projectleider Nieuwbouw Headhuntersteam 30-04-2024

  1. Vacatures Veendam
  2. Projectleider Nieuwbouw Headhuntersteam 30-04-2024

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

Als projectleider nieuwbouw geeft u sturing aan het team dat zich dagelijks inzet voor het ontwikkelen en realiseren van bouwprojecten. Binnen deze organisatie bent u als aanspreekpunt verantwoordelijk voor het ontwikkeltraject van nieuwbouwprojecten en bestaand vastgoed. Als projectleider nieuwbouw creëert u draagvlak en zoekt u de verbinding met de andere bedrijfsonderdelen binnen de organisatie.

U houdt zich bezig met de voorbereiding, aanbestedingen en toezien op de uitvoering van de projecten. In de aanbestedingsprocedure sluit u contracten af met de door u geselecteerde partners en monitort u of de werkzaamheden worden uitgevoerd zoals afgesproken. U weet daarbij in te spelen op partnerschap met derden. Het hebben van een netwerk binnen de bouw is geen pre, maar kan van grote toegevoegde waarde zijn in deze functie. Daarnaast levert u een bijdrage aan de vastgoedsturing op tactisch en operationeel niveau.

Vacature eisen

  • U beschikt over een afgeronde MBO of HBO bouwkunde opleiding.
  • U beschikt over aantoonbare werkervaring met onderhouds- en/of nieuwbouwprojecten.
  • U  beschikt over een goede leidinggevende capaciteiten.
  • U heeft minimaal 3 jaar ervaring met projectleiderschap

Competenties:

  • Leidinggevend
  • Inspirerend
  • Verbindend

Ziet u genoeg aanknopingspunten en heeft u interesse in deze functie?
Neem dan contact op met Paul Sporrel van Headhuntersteam Groningen via telefoonnummer 050-526 8884 of p.sporrel@headhuntersteam.nl

 

FunctietitelProjectleider Nieuwbouw
Indicatie salaris (min – max]4100 – 4600
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)36 – 40
Contactgegevensp.sporrel@headhuntersteam.nl , 050-526 88 84 https://www.headhuntersteam.nl/vacatures/projectleider-nieuwbouw-13
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie, Makelaardij/Vastgoed
LocatieHoogezand, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.headhuntersteam.nl/vacatures/projectleider-nieuwbouw-13

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.