Operator 5 ploegen Randstad 16-05-2024

  1. Vacatures Veendam
  2. Operator 5 ploegen Randstad 16-05-2024

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

Functieomschrijving

Essity maakt producten van onder andere Libresse, Plenty, Tena en Demak’Up. Dit zijn hygiëneproducten. Op de locatie in Hoogezand worden vooral incontinentieluiers gemaakt in een 5 ploegenrooster. Interesse om allround operator te worden bij Essity? Lees vooral verder...

wat bieden wij jou
  • Bruto uurloon tussen de €17,00 en €19,56
  • Ploegentoeslag van 27,5% in de 5 ploegen
  • Pensioenopbouw vanaf dag 1
  • Interne opleidingen en trainingen volgen
  • Intentie tot een vast contract
wie ben jij

Je hebt al enige ervaring opgedaan als operator. Je bent nieuwsgierig en leergierig en bereid om door opleiding in jezelf te blijven investeren. Ook heb je:

  • een technische Mbo-3 diploma
  • een vca certificaat (of bereid deze te halen, op onze kosten natuurlijk)
wat ga je doen

Je wordt natuurlijk eerst ingewerkt om de machine te leren kennen. Na het inwerktraject ben je in staat om de hele productielijn zelfstandig te bedienen. Je werkt met de nieuwste besturings- en regeltechnische systemen en je leert bijvoorbeeld PLC’s te bedienen, storingen te analyseren, sensoren, opnemers en vision systemen in te regelen, af te stellen en te vervangen. En dat is pas het begin! De techniek ontwikkelt continu en jij dus ook.

Uiteraard sta je er niet alleen voor. Je werkt samen met je collega’s binnen de ploeg en gezamenlijk hebben jullie de verantwoordelijkheid voor de installaties en de afgesproken productieresultaten. Van het moment van opkomst tot en met het moment van overdracht. Samen bewaak je de productievoortgang, tackel je eventuele procesverstoringen en sta je in voor kleine reparaties. Komen jullie er niet uit? Dan roep je de hulp in van de technische dienst.

waar ga je werken

Je gaat werken bij Essity, een grote internationale organisatie dat zich bezighoudt met hygiëne- en gezondheidsoplossingen. In Hoogezand staat de grootste fabriek van Nederland en er werken zo'n 500 medewerkers. Je werkt in een nette en schone omgeving.

sollicitatie

Grijp jij deze kans met beide handen aan? Solliciteer dan! Ik, Janette, hoop je gauw te spreken.

Voldoe jij nog niet helemaal aan de functie-eisen en wil jij je omscholen?

Check dan onze website voor meer informatie over ons werk- en leertraject via https://www.randstad.nl/werknemers/opleidingen/techniek.

#technieknoordoost

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelExtrusie Operator
Indicatie salaris (min – max]17 – 17
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)34 – 34
Contactgegevensjanette.hollemans@nl.randstad.com , 06-10687925 onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheOverig
LocatieHoogezand, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/TklZ0ST21VvOBT45bLyj

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.