Productiemedewerker Tempo-Team 19-07-2023

  1. Vacatures Veendam
  2. Productiemedewerker Tempo-Team 19-07-2023

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

Als productiemedewerker ga je bij Mobacc fulltime aan de slag in een 3-ploegensysteem. Op de afdeling “Mengerij” zorgt jij ervoor dat alle spuitbussen de juiste ingrediënten hebben! Met een lekker salaris van 14,47 bruto per uur zit jij wel goed!

Wat bieden wij jou
  • Een startsalaris van 14,47 per uur (21+)
  • Veel doorgroeimogelijkheden
  • Fijne ploegentoeslag over ieder uur!
  • Een warm team!
  • Goed te bereiken met de auto of fiets
  • Reiskostenvergoeding van 0,19 per km
Wie ben jij

Als productiemedewerker in de mengerij is het belangrijk dat je nauwkeurig kunt werken. Je moet namelijk de receptuur goed kunnen lezen. Verder:

  • Heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Ben je minimaal 18 jaar i.v.m nachtdiensten
Wat ga je doen

Jij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt bij Mobacc! Zonder jou namelijk geen productie. Jij hebt als productiemedewerker de belangrijke taak om het recept goed op te volgen en alle ingrediënten goed bij elkaar te zoeken. Is koken een hobby van je? MooI! Dan komt dit helemaal goed. Heb je alle ingrediënten gevonden? Dan is het tijd om de machine in te stellen volgens de aanwijzingen en alle ingrediënten in de machine te stoppen. Is het klaar? Dan gaat jouw mengsel door naar de volgende productielijn. Hier wordt er dan voor gezorgd dat het mengsel in de spuitbussen terechtkomt! Je gaat hier aan de slag van maandag t/m vrijdag van 06.00 uur tot 14.45 uur, 14.45 uur tot 23.30 uur en 23.30-06.00u

Waar ga je werken

Mobacc houdt zich bezig in de aerosol industrie! Met andere woorden: de productie van spuitbussen! Je kunt dus zo eens iets tegenkomen dat je thuis ook hebt liggen. Mobacc in Veendam is een fijn familiebedrijf waar een hele fijne sfeer hangt. Je wordt dan ook met open armen ontvangen en meegenomen in dit mooie bedrijf.

Sollicitatie

Enthousiast? Snap ik! Er zit dus nog maar één ding op en dat is solliciteren! Wil je toch eerst nog vragen stellen? Dat kan. Je kunt ons bellen, appen of mailen. Aan jou de keuze. De koffie staat klaar, tot snel! Maak op de volgende pagina alsvast een belafspraak, dan neem ik contact met je op zodra het jou uitkomt! Tot snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Vacature eisen


Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

 

FunctietitelInpakkers
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauVMBO/MAVO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensrecruitment.noordoost@tempo-team.nl , 038-4261999 http://www.tempo-team.nl
Type contractTijdelijk
BrancheOverig
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/6ikNLU620f5DH6183rif

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.