Packer (bijbaan) Tempo-Team 12-12-2023

  1. Vacatures Veendam
  2. Packer (bijbaan) Tempo-Team 12-12-2023

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

Wil jij daar werken waar de rijbewijzen en kentekenkaarten worden gemaakt? Per direct zijn wij op zoek naar een oproepkracht (bijbaan) voor het inpakken en verzendklaar maken van rijbewijzen.

Wat bieden wij jou
  • € 14,39 euro per uur
  • Voor een lange termijn wordt je via ons ingezet
  • Locatie RDW Veendam
  • Oproep, gemiddeld 2 dagen per week
Wie ben jij

We zijn op zoek naar een oproepkracht (bijbaan) die gemiddeld 16 uur per week ingeroosterd kan worden. Meestal gaat dat om een hele dag of een dagdeel. Je krijgt ongeveer een week van tevoren je rooster. Je bent minimaal 3 dagen per week beschikbaar om in te roosteren. Maar het liefst ben je 5 dagen per week oproepbaar.

je hebt minimaal een MBO opleiding of bent bezig met een opleiding op MBO of HBO niveau. Je bent betrouwbaar. Integriteit en zorgvuldigheid zijn in deze functie zeer belangrijk! Je moet in staat zijn om de hele dag te staan, lopen en tillen. We zoeken een echte aanpakker die supersnel maar toch nauwkeurig kan werken. Een kandidaat die snel nieuwe processen kan aanleren.

Wat ga je doen

Op de Unit Cards & Brieven worden onder andere rijbewijzen gemaakt. Wanneer de rijbewijzen zijn gepersonaliseerd en uitgebreid zijn gecontroleerd, moeten ze ingepakt en verzendklaar gemaakt worden. Vervolgens worden ze verzonden naar de betreffende gemeenten, waar de rijbewijzen aan de burger worden uitgereikt. Soms worden er op een dag zoveel rijbewijzen gemaakt, dat ze wel wat hulp kunnen gebruiken. En dan zullen ze je inplannen. Je krijgt je rooster ongeveer 1 weken vantevoren.

Waar ga je werken

Je gaat werken op de Unit Cards en Brieven (C&B) bij de RDW in Veendam. De unit C&B is verantwoordelijk voor de productie, controle en afgifte van waarde documenten, brieven en smartcards. Ook worden hier pasjes gepersonaliseerd, geproduceerd en afgegeven binnen de unit C&B.

Sollicitatie

Herken jij jezelf in het bovenstaande functieprofiel? Wij zien jouw reactie graag via de website tegemoet!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Vacature eisen


Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

 

FunctietitelOrderpicker
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)16 – 24
Contactgegevensaccountoverheid@tempo-team.nl , 0598 631669 http://www.tempo-team.nl
Type contractTijdelijk
BrancheOverig
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/6kcbfJ620XD3E64cFX8k

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.