Administratief medewerker Unit VRD Tempo-Team 16-01-2024

 1. Vacatures Veendam
 2. Administratief medewerker Unit VRD Tempo-Team 16-01-2024

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

Kun jij snel schakelen tussen verschillende onderwerpen en beschik jij over een analytisch vermogen? Ben jij een ster in het behouden van overzicht en het aanbrengen van structuur? Wil jij graag onderdeel uitmaken van een innovatieve en veelzijdige organisatie? Dan zijn we voor de functie Backoffice Medewerker Unit VRD op zoek naar jou!

Wat bieden wij jou
 • Minimaal €2583,- obv 36 uur p/w + een 13e maand!
 • Mogelijk voor langere tijd
 • 32 tot 36 u per week, waarbij 4x9 ook mogelijk is!
 • Goed ingewerkt worden door leuke collega's
 • Een veelzijdige en uitdagende functie
 • Werken bij een duurzame en innovatieve organisatie
Wie ben jij

Je beschikt minimaal over een MBO-4 diploma. Je vindt het leuk om administratieve werkzaamheden te doen hebt er geen moeite mee om af en toe een flinke stapel weg te werken;

 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands;
 • Je kunt zowel zelfstandig aan de slag gaan, als goed samenwerken;
 • Je leert graag nieuwe vaardigheden;
 • Je werkt nauwkeurig, kunt het overzicht bewaren en snel schakelen tussen verschillende taken en je ziet het werk liggen.
Wat ga je doen

Momenteel is er een vacature op de afdeling Voertuigregistratie en Documenten (VRD). VRD is eigenaar van het Basisregister Voertuigen en de processen voor kentekenafgifte. Deze afdeling behandelt onder andere aanvragen voor inschrijvingen en verzorgt de opname in het kentekenregister van de RDW. Ze verwerkt wijzigingen, correcties of beëindiging van voertuiggegevens in het kentekenregister en voert de dagelijkse werkzaamheden uit ter bewaking en bevordering van de kwaliteit van het kentekenregister.

Maar ook de administratie omtrent tellerstanden vindt hier plaats. Alle door de RDW erkende bedrijven in Nederland zijn wettelijk verplicht om tellerstanden van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s te registeren. De RDW beheert het register waarin tellerstanden van voertuigen worden opgenomen. Waarom registreren? Dit om fraude met voertuigen te voorkomen.

Bij team Tellerstanden houden wij ons bezig met de controle van de geregistreerde tellerstanden. Mensen dienen dagelijks verzoeken in om een tellerstand te laten aanpassen. Dan begint voor ons het echte werk. We controleren of het gaat om een simpele fout of dat sprake is van mogelijke fraude. Voor het werk is het hebben van inzicht daarom erg belangrijk. Ook communicatief sterk zijn en je kunnen aanpassen in chaotische situaties zijn passend voor deze functie.

Waar ga je werken

De RDW staat voor veiligheid, duurzaamheid en rechtszekerheid in mobiliteit: Wist je dat de RDW de belangrijkste registers in de mobiliteitsketen beheert? Als medewerker bij de backoffice in Veendam draag jij bij aan de kwaliteit van de registers. Ons werkveld 'dienstverlening' is altijd actueel en relevant. Zo houden we ons bijvoorbeeld bezig met datastromen in auto’s en de aanpak van fraude met tellerstanden.

Sollicitatie

Ben jij iemand die zichzelf en anderen uitdaagt om eerdere prestaties te overtreffen? Dan zien wij graag je sollicitatie tegemoet! Je kunt zo snel mogelijk beginnen. De gesprekken vinden op locatie plaats. Reageer met CV en motivatie!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Vacature eisen


Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

 

FunctietitelAdministratief Medewerker
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensaccountoverheid@tempo-team.nl , 0598-631669 http://www.tempo-team.nl
Type contractTijdelijk
BrancheOverig
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/6kq0BE621bWMS621W0RH

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.