Onderhoudsmedewerker sportvelden gemeente Veendam Tempo-Team 19-09-2023

  1. Vacatures Veendam
  2. Onderhoudsmedewerker sportvelden gemeente Veendam Tempo-Team 19-09-2023

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

Wil je werken voor de gemeente Veendam? In verband met ziekte zijn wij voor de gemeente Veendam op zoek naar een medewerker sportvelden. Je wordt deel van een gezellig team die de sportvelden en de speeltuinen onderhoud. Je werkt van mogelijk tot en met 1 december.
Je werkt vanuit Veendam en het is heel belangrijk dat je op een trekker mag en kan rijden!

Wat bieden wij jou
  • Uurloon van minimaal € 14,-
  • Opdracht ivm ziekte, mogelijk tot 1 december 2023!
  • Buiten werken!
  • Trekker kunnen rijden is belangrijk!
  • Gemeente Veendam
Wie ben jij

Werk jij graag buiten en hou je van aanpakken? Voor de gemeente zijn wij op zoek naar een medewerker die kan trekker rijden. Je vindt het mooi om de sportvelden te onderhouden en af en toe speeltuinen te onderhouden en schoon te maken. Ben je elke dag beschikbaar en gemotiveerd om aan de slag te gaan van 7:30-16:15?

  • Aanpakker
  • Trekker rijbewijs!
Wat ga je doen

De gemeente Veendam heeft meerdere sportvelden. Deze velden moeten natuurlijk goed onderhouden worden, zodat er op gesport kan worden!
Hierbij kun je denken aan maaien, maar ook bekalken en overig onderhoud.
De speeltuinen in de gemeente vallen ook onder de verantwoordelijkheid van de gemeente. Deze moeten ook schoongehouden en onderhouden worden!

Waar ga je werken

Veendam is dé Parkstad van de provincie Groningen met ruim 27.000 inwoners, veel groen, mooie waterpartijen en karakteristieke elementen. Door de vele voorzieningen met een nieuw Leer-en Sportpark (LSP), een bibliotheek, het theater en een subtropisch zwembad is het fijn in Veendam te leren, wonen, werken of te recreëren.
Al vanaf het moment dat de eerste turfschop de grond in ging heeft Veendam zich ontwikkeld als een centrum van wereldwijde handel. Honderden schepen voeren ooit af en aan een brachten ongekende welvaart en diversiteit. Souvenirs uit verre streken sierden vele kapiteinshuizen en zorgden voor avontuurlijke verhalen.
Deze geweldige geschiedenis straalt af van de sfeervolle huisjes langs het Oosterdiep en de statige vila's in het centrum.
In het centrum vindt u een uitgebreid aanbod van winkels, gezellige eetgelegenheden en een theater. Veendam heeft zowel voor de toeristen als inwoners veel te bieden.

Sollicitatie

Wij zien jouw reactie graag tegemoet.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Vacature eisen


Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

 

FunctietitelHovenier
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauVMBO/MAVO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensaccountoverheid@tempo-team.nl , 0598-631669 http://www.tempo-team.nl
Type contractTijdelijk
BrancheOverig
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/piqLdqp20r5L9p1eJKTV

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.