Monteur E&I IJssel Technologie 31-12-2023

 1. Vacatures Veendam
 2. Monteur E&I IJssel Technologie 31-12-2023

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

Monteur E&I IJssel Technologie 06-01-2024

 • Locatie: Veendam

 1. Monteur E&I IJssel Technologie 06-01-2024

Introductie vacature

Monteur E&I IJssel Technologie 14-12-2023

 • Locatie: Veendam
 1. Monteur E&I IJssel Technologie 14-12-2023

Monteur E&I IJssel Technologie 12-11-2023

 • Locatie: Veendam
 1. Monteur E&I IJssel Technologie 12-11-2023

IJssel Technologie Veendam

 • Techniek/industrie
 • Vast / Tijdelijk
 • Onderhoudsmonteur/Storingsmonteur
 • Midcareer (ervaren)
 • 40
 • MBO
 • € 3.950,00 (max)

In je auto, op feestjes, in de sportschool… Overal kom je producten tegen waar jij en je collega's aan werken. Van trucks tot fietsen, van koffie tot bier en van metro's tot het magnesium in je sportschool. Het maakt je trots dat familie en vrienden genieten van producten die jij mogelijk maakt. Dat je daarbij mag werken met het beste gereedschap, de nieuwste productietechnieken én gezellige collega's maakt jouw functie als Monteur E&I helemaal af.

Word jij enthousiast van elektrotechnisch onderhoud? Haal je voldoening uit het voorkomen en oplossen van storingen? En houd je van afwisseling en zelfstandigheid? Dan zit je bij ons goed op je plek als Monteur E&I.

Wat ga je doen

Als Monteur E&I krijg je een afwisselende baan. Je gaat namelijk aan de slag bij onze klant Nedmag en daar is elke dag weer anders. 's Ochtends krijg je via het onderhoudssysteem (Ultimo) de werkorders voor die dag door en bespreek je de stand van zaken samen met je team. Een storing met een regelklep gooit je planning in de war, maar dat los je snel op. Je voert je checks op de frequentieregelaars uit en aan het eind van de dag doe je nog flow- en drukmetingen aan een pomp in de fabriek. Allerlei werkzaamheden gericht op het preventieve en correctieve onderhoud van elektrotechnische en meet- en regeltechnische installaties. Samenvattend houd jij je bezig met:

 • Het zoeken en vaststellen van storingen aan elektrotechnische installaties (zoals regelkleppen, frequentieregelaars, motoren, verlichting, etc.).
 • Verschillende soorten metingen zoals flow-, druk-, niveau-, temperatuur-, pH- en stofmetingen. Hierbij voer je controles, kalibraties en reparaties uit.
 • Het uitvoeren van onderhoud en reparaties aan de diverse installaties en machines in de fabriek, zoals vul- en inpakmachines.
 • Verbeterprojecten : je denkt mee in verbeterplannen zodat het aantal storingen vermindert en de productieprocessen verder optimaliseren.

Je werkt de meeste tijd in dagdienst (7.30 - 16.00 uur). Eén keer in de twee maanden heb je één week storingsdienst en ben je oproepbaar na de dagdienst. De fabriek draait namelijk 24/7 door.

Jouw werkomgeving
Vanuit IJssel Technologie werken we met zo'n 40 collega's bij Nedmag. Met deze collega's vormen we de technische dienst die naast ongeveer 10 E&I monteurs verder bestaat uit maintenance engineers, werkvoorbereiders en WTB monteurs. Samen vormen we een hecht team. We zijn allemaal gek van techniek en er is oprechte aandacht voor iedereen. We zijn nuchter, houden van hard werken, maar ook van een lolletje.

Wij bieden jou een plek waar jij jezelf goed kan ontwikkelen en waar jij jezelf kunt zijn. Daarnaast kun je rekenen op:

 • Een salaris tussen € 3.130,- en € 3.950,- bruto per maand op basis van 40 uur (inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring). Per 1 januari 2024 worden deze salarissen verhoogd met 3,5% vanuit de Cao Metalektro.
 • Een functie voor 32-40 uur.
 • 27 vakantiedagen en 13 atv-dagen op basis van een fulltime dienstverband.
 • Volop mogelijkheden tot het volgen van vakgerichte opleidingen en trainingen. Zo kan je bijvoorbeeld via ons door leren voor je mbo 4 diploma (Technicus Service & Onderhoud E&I).
 • Een winstdeling bij goede resultaten.
 • Een goed pensioen ( PME ).

Wat breng je mee

In de rol van Monteur E&I is het van belang dat je goed zelfstandig kan werken. Je hebt een hands on mentaliteit en ziet kansen voor verbetering. Naast technische kennis, heb je ook de juiste motivatie. Je hebt de wil om jezelf te blijven ontwikkelen. Verder vragen wij:

 • Een afgeronde opleiding richting elektrotechniek of mechatronica (mimimaal mbo 3 niveau).
 • Minimaal 3 jaar werkervaring, bij voorkeur in de maak-, food- of proces industrie.
 • Kennis over PLC's (bijv. Siemens S7) en affiniteit met automatisering is een pré.

Voldoe je hier niet aan, maar vind jij de vacature toch goed bij jou passen? Ook dan komen we graag met je in contact.

Wie zijn wij

Met een passie voor techniek en kennis van de laatste innovaties maken wij productiebedrijven meetbaar beter. Smart industry; daar zorgen wij voor. Dagelijks werken onze mensen bij onze partners en opdrachtgevers en maken wij deze bedrijven beter en beter. Vanuit onze vestiging in Veendam werken we voornamelijk in de regio Groningen en Drenthe en zijn we o.a. partner bij : Avebe, Teijin, Cosun, Plegt Vos, TKF, Hempflax, Kikkoman, Kisuma en Nedmag . Wil je meer weten over IJssel? Bezoek dan https://www.ijssel.com/

Ga jij de uitdaging aan? Solliciteer vandaag nog op de functie Monteur E&I door op de sollicitatiebutton te klikken. Wij ontvangen graag jouw motivatie en CV. Een e-mail sturen kan naar via , voor vragen kan je hem ook altijd even bellen of appen op 3.


IJssel Technologie Veendam

Locatie Veendam, Groningen,Nederland Soliciteer direct https://www.werkenbij-ijssel.nl/vacature/841/monteur-e-i Functietitel Monteur E&i Indicatie salaris (min - max] onbekend - onbekend Opleidingsniveau MBO Aantal uren (min - max) 1 - 40 Type contract Vast Branche Bouw/Installatie Locatie Veendam, Groningen,Nederland Soliciteer direct https://nieuwsuitmuntendam.nl/monteur-e-i-ijssel-technologie-12-11-2023/ Functietitel Monteur E&i Indicatie salaris (min - max] 3950 - 3950 Opleidingsniveau MBO Aantal uren (min - max) 32 - 40 Type contract Vast Branche Bouw/Installatie Locatie Veendam, Groningen,Nederland Soliciteer direct https://nieuwsuitpekela.nl/monteur-e-i-ijssel-technologie-14-12-2023/

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMonteur E&i
Indicatie salaris (min – max]3950 – 3950
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://nieuwsuitpekela.nl/monteur-e-i-ijssel-technologie-06-01-2024/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.