Leerkracht Scholengroep OPRON 09-10-2023

  1. Vacatures Veendam
  2. Leerkracht Scholengroep OPRON 09-10-2023

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

Vacature groep 7 (tijdelijk)

Vanaf heden tot en met 16 februari 2024 is op odab Westerschool in Wildervank een tijdelijke vacature beschikbaar voor een leerkracht van groep 7 (1,0 / 40 uur)

Als leerkracht geef je les vanuit de vijf daltonkernwaarden: verantwoordelijkheid, samenwerking, effectiviteit, zelfstandigheid en reflectie.

Je biedt onderwijs passend bij wat de leerlingen kennen en kunnen. Samen met collega's, leerlingen en ouders streef je naar een veilig pedagogisch klimaat op basis van vertrouwen.

Je werkt samen met een eventuele duo-collega en de unit-collega's; zij kunnen je net als de IB-er en directeur ondersteunen bij het goed uitvoeren van je werkzaamheden.

Ook als je parttime wilt werken (minimaal 0,4 / 16 uur) nodigen we je van harte uit om te reageren. Werkdagen zijn in dat geval in overleg.

Einddatum van 16 februari 2024 is op dit moment niet met zekerheid aan te geven. Het is mogelijk dat de tijdelijke aanstelling eerder stopt; het is ook mogelijk dat de aanstelling na de voorjaarsvakantie doorloopt.

odab Westerschool
Groen van Prinstererlaan 24
9648 AJ Wildervank
Tel:

Vacature eisen

onbekend

 

Functietitel2341
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 16
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheOnderwijs/Opleiding
LocatieWildervank, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://daltonwesterschool.nl/Actueel/Vacatures-odab-Westerschool

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.