De burgemeester maakt bekend dat hij de volgende evenementenvergunning Stormvogels Veendam heeft verleend en op de daarbij vermelde datum heeft verzonden aan de aanvrager:

Onlangs kwam de volgende bekendmaking binnen vanuit Hoogezand-Sappemeer. Lees hieronder alle informatie die tot nu toe bekend is bij ons. 
  1. Bekendmakingen Veendam
  2. gmb-2015-43543
  • Onderwerp: Bestuur | Gemeenten
  • Waar: officielepublicaties 
  • Categorie: officielepublicaties/gmb/2015

 

Omschrijving:

-Margrietpark Sappemeer, Stormvogels Veendam, evenementenvergunning wielercriterium Sappemeer op 31 mei 2015 van 9.30 uur tot 17.00 uur, 28-4-2015. Bezwaar en voorlopige voorziening Zie onder de kopjes “Bezwaar” en “Voorlopige voorziening in geval van bezwaar” op deze pagina. Informatie Front office, telefoonnummer (0598) 37 37 37. ------------------------------------------------------------------------------------------------- R echtsmiddelen Bezwaar Als u belanghebbende bent, kunt u tegen een besluit per brief of fax -dus niet per e-mail- bezwaar maken. Dat moet dan binnen zes weken na de verzenddatum van het besluit. U moet het bezwaarschrift richten aan het college van burgemeester en wethouders of (bij besluiten van de burgemeester) de burgemeester van Hoogezand-Sappemeer, Postbus 75, 9600 AB Hoogezand. Voorlopige voorziening in geval van bezwaar Tijdens de bezwaarschriftprocedure is het besluit geldig. De uitvoering van het besluit kan uw belangen schaden. Om dit te voorkomen kunt u de rechter schriftelijk verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Een voorlopige voorziening is een speciale regeling voor de periode dat het bezwaarschrift nog in behandeling is. De voorzieningenrechter van de rechtbank Noord-Nederland treft een voorlopige voorziening als die, gelet op de betrokken belangen, direct nodig is. Het adres waar u een verzoek om voorlopige voorziening kunt doen is: rechtbank Noord-Nederland, locatie Groningen, afdeling Bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Hieraan zijn wel kosten verbonden.

 

Deel dit artikel met buren en kennissen!

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij houden je op de hoogte van alle bekendmakingen vanuit de gemeente.

Andere bekendmakingen