Evenementenbeveiliger International Security Agency 19-05-2024

 1. Vacatures Veendam
 2. Evenementenbeveiliger International Security Agency 19-05-2024

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

  • +31 (0)20 636 11 85

 • Wil jij onze nieuwe collega worden?

 • Werken bij ISAWerken bij ISAWerken bij ISA

Evenementenbeveiliger

Evenementenbeveiligers opgelet: Het evenementen seizoen gaat weer beginnen en ISA Security is op zoek naar nieuwe collega's! Wil jij (weer) aan de slag als evenementenbeveiliger? Lees dan gauw verder, solliciteer direct en kom morgen op gesprek!

Geen dag is hetzelfde voor een evenementenbeveiliger en al helemaal niet bij ISA Security. Bij ons kom je te werken op grootschalige festivals en concerten van bekende artiesten zoals Celine Dion, en Snoop Dogg. Maar ook sportevenementen zoals de TT Assen en andere legendarische races op het circuit van Zandvoort en natuurlijk kleinschalige (bedrijf)feesten van bijvoorbeeld Tommy Hilfiger waar ook jij, een leuke goodiebag ontvangt.

Sta je vandaag backstage, waarbij je dj's / artiesten moet begeleiden, frontstage waarbij je hen moet beschermen tegen overenthousiaste fans die de podium proberen te betreden of loop je tijdens jouw dienst door de menigte waarbij je zorgt voor orde, zodat bezoekers zich veilig kunnen bewegen over het terrein (Crowd Controle). Jouw werkzaamheden als evenementenbeveiliger, kan verschillen per evenement maar één ding staat altijd vast: de veiligheid van alle bezoekers en personeel, op een evenement, waarborgen. Dit doe je niet alleen maar met een ervaren team van super leuke evenementenbeveiligers. Laten we nog even een kijkje nemen naar een werkdag bij ISA Security.

Evenement: Festival

12.00 Lekker op tijd! Je meld je bij de desbetreffende Projectleider van het evenement en ontvangt jouw portofoon en overige benodigdheden voor jouw dienst

12:15: Je maakt nog even een praatje met jouw collega's onder het genot van een drankje (Redbull?))

12:30: Start van de briefing. De Projectleider deelt belangrijke informatie met betrekking tot jouw dienst. Op welke positie(s) kom je te werken en wat doe je bijvoorbeeld bij calamiteiten?

13:00 Iedereen op positie? De bezoekers staan te popelen en de deuren gaaaaaaaaaan… nu open! Muziek, op de achtergrond, zonnetje in je gezicht en de teamspirit zit er in.

17:30 De eerste gedeelte van jouw dienst zit er op. Het is nu tijd voor een welverdiende pauze. Ga lekker zitten, leun achterover en geniet van het eten en drinken wat wij voor je hebben geregeld.

18:15 Nieuwe positie. Volgens mij gaat dat niet lekker met die bezoeker. Heb jij, je BHV? Gelijk hulp verlenen! Zo niet, opschakelen.

22:00 Missie volbracht. De bezoekers hebben genoten (en jij stiekem ook) Heerlijk weer geld verdiend. Er volgt nog een kleine debriefing en dan kan je lekker naar huis. Volgend weekend weer?

Ons aanbod:

 • Een bruto uurloon van € 14,28 - €16,77 p.u. (afhankelijk van jouw ervaring);
 • Een directe uitkering van jouw vakantiegeld op je bruto uurloon van 8%;
 • Een leuke bijbaan van 8 tot 40 uur per week (afhankelijk van jouw wensen) en eventueel vaste uren !
 • €50, - voor elke nieuwe collega die zich via jou bij ons aanmeld en voldoet aan onze voorwaarden.
 • Geweldige doorgroeimogelijkheden via specifieke opleidingstrajecten naar andere branches van onze organisatie. Je staat bij ons nooit stil!

Jij hebt het DNA van een evenementenbeveiliger als jij:

 • In het bezit van het Event Security Officer (ESO) of Beveiliger 2 diploma (geen diploma? Geen probleem! Wij leiden jou op);
 • Goed kan omgaan met mensen;
 • Flexibel inzetbaar bent ;
 • Geweldig kan communiceren
 • Stevig in jouw schoenen staat;
 • Veel zelfvertrouwen hebt en goed tegen stress kan.

Wil je meteen beginnen met werken? Dat kan! Klik hiernaast op solliciteren en dan nemen wij binnen één werkdag contact met jou op!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelEvenementenbeveiliger
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)8 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBeveiliging/Bewaking
LocatieZandvoort, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbij.isasecurity.nl/vacatures-beveiliging/evenementenbeveiliger/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.