Toezichthouder Faciliteiten Camping Wedderbergen 31-03-2024

  1. Vacatures Veendam
  2. Toezichthouder Faciliteiten Camping Wedderbergen 31-03-2024

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

Vragen?

Neem contact met ons op
+31 597 - 561 673

Molenweg 2
9698 XV Wedde

toezichthouder faciliteiten

Gezocht: toezichthouders faciliteiten (bijbaan m/v)

Vanaf 1 april 2024 zijn we gedurende drukke weekenden en vakantieperiodes op zoek naar een paar extra ogen, oren en handen voor in onze faciliteiten. Standplaatsen: overdekt zwembad, waterspeeltuin en indoor speelparadijs.

Functie omschrijving:

Als toezichthouder zorg jij ervoor dat (dag-)gasten onze zwemfaciliteiten en indoor speelparadijs veilig en prettig toe kunnen treden. Je hoeft geen "politieagent" te spelen, ook verwachten we geen rol van badmeester. Een toezichthouder controleert polsbandjes (toegangsbewijs) en streeft het huisreglement na. Je zorgt er voor dat de gebouwen er altijd tiptop uit zien; vegen, opruimen en meubilair rechtzetten zijn naast het begeleiden van kinderfeestjes bijv. veelvoorkomende werkzaamheden. Door aanwezig te zijn, ben je automatisch ook een eerste aanspreekpunt voor gasten wat bijdraagt aan een tevreden en zorgeloos gevoel onder onze gasten.

Ben jij:

  • In het bezit van zwemdiploma's?
  • Iemand die de handen graag uit de mouwen steekt?
  • Iemand die van opruimen en overzicht houdt?
  • Een zelfstandige werker?

Lees dan snel verder!

Als toezichthouder ben je o.a. verantwoordelijk voor een schoon en veilig gebouw, maar ook voor het bijbehorende sanitair gedurende de geopende uren. Zie je gasten ons reglement overtreden? Dan spreek je ze hier (vriendelijk) op aan, veelal is een gesprekje of fluitsignaal al voldoende. Aan het einde van je dienst zorg je er voor dat de prullenbakken geleegd zijn maar ook dat alle terrassen, tafels, stoelen en parasols weer goed staan: de schoonmaakploeg neemt vanaf daar het stokje over.

Ben je in het bezit van een zwemdiploma, eventueel aangevuld met BHV en/of EHBO certificaat? Of ben je fanatiek waterpoloër? Dan is dit zeker een pré!

Uiteraard begrijp jij dat werken in het weekend, tijdens vakanties en op feestdagen bij deze baan hoort. Naast een afwisselende, verantwoordelijke functie op een prachtige locatie met enthousiaste collega's, bieden wij een arbeidsvoorwaardenpakket dat gebaseerd is op de CAO Recreatie.

Solliciteren?

Mail je motivatie en sollicitatiebrief met C.V. naar Camping Wedderbergen, t.a.v. .

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Reserveer je favoriete kampeerplaats of accommodatie; enkele populaire vakantieperiodes zijn inmiddels (bijna) volgeboekt!

Vragen?

Neem contact met ons op
+31 597 - 561 673

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelToezichthouder Zwembad
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractBijbaan
BrancheMakelaardij/Vastgoed
LocatieWedde, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.wedderbergen.nl/vacatures/toezichthouder-faciliteiten

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.