Ergotherapeut Zorggroep Meander 13-05-2024

 1. Vacatures Veendam
 2. Ergotherapeut Zorggroep Meander 13-05-2024

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

Logo Zorggroep Meander

Ergotherapeut

Publicatiedatum: 08-05-2024 Salaris: FWG 55 - max.€ 4.906,49 Arbeidsovereenkomst: - Opleidingsniveau: HBO Vacaturenummer: 11113 locatie: Locatie in overleg Sluitingsdatum: 03-06-2024 Uren: 8-36

Ben jij de enthousiaste en zelfstandige Ergotherapeut die energie haalt uit het verbeteren van het dagelijks leven van onze bewoners/cliënten? Vind jij het fijn om vanuit jouw expertise een bijdrage te leveren aan het verder ontwikkelen van ons mooie vakgebied? Dan is dit dé baan voor jou.

Ergotherapeut binnen Zorggroep Meander
Je bent de enthousiaste en vakbekwame Ergotherapeut die graag een bijdrage levert aan het verhogen van de kwaliteit van dienstverlening aan onze cliënten. Je verleent in samenwerking met andere zorgdisciplines ergotherapeutische zorg en geeft instructies en/of advies aan zorgvragers, individueel en in groepsverband. Ook lever je een bijdrage aan het verder ontwikkelen van het vakgebied. Jouw mening en insteek wordt bij ons gewaardeerd!

Wij bieden alle ergotherapeutische werkzaamheden in de eerste lijn en in woonzorgafdelingen- en revalidatie-afdelingen. Op laatst genoemde afdeling kijken we samen doorlopend hoe we de beste revalidatiezorg voor nu en de toekomst kunnen bieden.

Hierbij hebben we oog voor de zorg van de toekomst en staat het multidisciplinair werken centraal. Vind je het interessant om daarin mee te denken? Dan kun je, als je dat leuk vindt, op dit onderdeel een mooie rol spelen. Graag gaan we met jou in gesprek over waar jouw kracht ligt en hoe je het beste bij ons kunt worden ingezet.

Kortom: een uitdagende baan waar jouw creatieve vaardigheden en liefde voor de ouderenzorg samenkomen!

Het team
Het vakkundig multidisciplinair behandelteam bestaat uit 4 Ergotherapeuten en 3 Assistenten Ergotherapie. Binnen de vakgroep werk je zelfstandig, maar werken je als collega's ook nauw en fijn met elkaar samen en zijn jullie elkaars sparringpartner.

Wat krijg je van ons?

 • Een bruto salaris van €3.418.94 tot €4.906.49 conform FWG 55 CAO VVT .
 • Een dienstverband van 8 - 36 uur per week.
 • Vakantiedagen (wij hanteren 35 extra bovenwettelijke vakantie-uren bij een fulltime dienstverband), vakantietoeslag van 8% en eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Toegang tot Good Habbitz, het portaal waarbij je de keuze hebt uit tal van trainingen.
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Wat heb je nodig?

 • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding Ergotherapie en staat ingeschreven in het kwaliteitsregister of je bent bijna klaar met je studie;
 • Je hebt affiniteit met het werken met ouderen;
 • Je hebt een grote mate van zelfstandigheid en flexibiliteit;
 • Je hebt goede contactuele eigenschappen en communicatieve vaardigheden;
 • Je werkt graag samen binnen een multidisciplinair team;
 • Je bent in het bezig van rijbewijs B en een auto.

Over Zorggroep Meander
Bij Zorggroep Meander werken we elke dag samen aan de best mogelijke zorg voor ouderen. Liefdevolle zorg met aandacht voor leefplezier, daar gaan we voor. Cliënten waarderen dat: ze geven ons een bovengemiddelde score op Zorgkaart Nederland. We verlenen zowel thuiszorg als zorg bij ons op locatie. Op onze acht woonlocaties bieden we verschillende soorten zorg; van dagopvang en kortdurende revalidatiezorg tot intensieve woonzorg.
Geïnteresseerd?
Solliciteer dan op een manier die bij jou past! Stuur je brief, CV of een leuke video.

Als je nog vragen hebt kun je natuurlijk ook altijd bellen met Wina de Vries (Teammanager Behandeldienst) via telefoonnummer of Ada Koning (Ergotherapeut) via telefoonnummer of met (Consulent Werving & Selectie) via .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelErgotherapeut
Indicatie salaris (min – max]3418 – 4906
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)8 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.zgmeander.nl/werken-bij/vacatures/ergotherapeut-11113

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.