Elke Constructeur A&I - Kwant 24-08-2023

 1. Vacatures Veendam
 2. Elke Constructeur A&I – Kwant 24-08-2023

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

Waarom jij het verschil kunt maken:


Werken als constructeur met een diversiteit aan projecten is jou op het lijf geschreven. Van civieltechnische tot bouwkundige projecten en van nieuwbouw tot renovatie, bij jou kunnen we terecht. "Binnen onze organisatie kun je als constructeur in diverse projecten meedenken en adviseren en krijg je een veel eigen verantwoordelijkheid," vertelt Dennis Scheven, constructeur bij A&I Kwant. "De vrijheid die je krijgt en de afwisseling qua projecten zorgen ervoor dat ik iedere dag met plezier aan het werk ga!" Natuurlijk ben je flexibel, jij krijgt opdrachten in o.a. klein particulier werk, volledige nieuwbouw van een fabriek of renovatie van een supermarkt.

Met o.a. het uitvoeren van sterkteberekeningen en het opleveren van ontwerptekeningen ga jij graag aan de slag. Maar ook als je nog niet over de volledige kennis of ervaring beschikt om bovengenoemde werkzaamheden op te pakken komen we graag in contact! In deze functie geven we je graag de kans om te leren en zo stap voor stap meer werkzaamheden en projecten op te pakken tot je allround inzetbaar bent.

Dit zoek je in een baan:

Jij zoekt een dynamische organisatie waar je op diverse soorten projecten ingezet wordt. En dat vind je bij ons. Wij zijn een kleinschalig en hecht ingenieursbureau waar geen dag hetzelfde is. Bij ons wordt hard gewerkt, maar humor staat ook hoog in het vaandel. Afwisseling, uitdaging, groei als professional, je gaat het hier allemaal vinden. Daarnaast bieden we een marktconform salaris, afhankelijk van je werkervaring en opleiding. Je ontvangt 8% vakantietoeslag over het brutosalaris en we bieden een goede pensioenregeling. Maar wat jou nog het meeste aanspreekt zijn doorgroeimogelijkheden. Daarom bieden we goede mogelijkheden tot bijscholing.

Hier herken je jezelf in:

Je komt te werken in een organisatie die verschillende soorten projecten aanneemt. Daarom ben jij flexibel en sociaal. Je kunt snel schakelen tussen werkzaamheden. We zijn echt op zoek naar een proactief persoon die zijn project succesvol wil afronden en zich hier verantwoordelijk voor voelt. Je hebt een afgeronde Hbo-opleiding richting HBO Civiele Techniek of Bouwkunde. Wij vragen minimaal 1 a 2 jaar ervaring als constructeur.

Redenen waarom onze organisatie (n)iets voor jou is:

In onze organisatie is iedereen anders en juist dat maakt ons sterker. Maar als je beschikt over deze kernwaarden weet je zeker dat je bij ons past:

 • • Empowerment

  jouw kracht en expertise is waar wij op bouwen. Daarom krijg je de ruimte je talent te ontwikkelen en laten we je vrij in je rol.
 • • Solidariteit

  er heerst saamhorigheid en betrokkenheid, jij ziet in dat het verder helpen van je collega's in het belang van de organisatie werkt.
 • • Ondernemerschap

  jij weet als geen ander wat er bij de klant speelt en waar behoefte aan is. Je signaleert verbeteringen en neemt dit mee in projectoverleg of evaluaties.
 • • Transparantie en vertrouwen

  bij ons kun je jezelf zijn, je krijgt veel ruimte voor eigen initiatief. Met de mogelijkheid om hybride te werken kun je werk en privé goed balanceren.
 • • Verantwoordelijkheid

  jij staat naast je collega's en voelt je verantwoordelijk voor een goede werksfeer, goed klantcontact en een goede afhandeling van je project.

Hier kom je terecht

In een innovatieve club, ondersteund door Martin van Halals Business Unit Manager, met een grote saamhorigheid en de gezamenlijke intentie om de Business Unit te laten groeien! A&I Kwant Civiel, gevestigd in Veendam, is een onderdeel van het wereldwijde netwerk van VINCI Energies. Wij zijn een gerenommeerd ingenieursbureau dat werkt aan diverse projecten in de bouw, civiele techniek en de industrie. De projecten worden uitgewerkt van idee tot realisatie. Dit alles met een gespecialiseerd team van ca. 12 mensen. Kunnen we er één aan toevoegen?

Denk jij dat deze baan uitstekend bij je past? Mail dan naar

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelConstructeur Civiele Techniek
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBanken/Financiële dienstverlening
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.ibkwant.nl/werken-bij-kwant.html

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.