Adviseur Bodem Omgevingsdienst Groningen 08-08-2023

 1. Vacatures Veendam
 2. Adviseur Bodem Omgevingsdienst Groningen 08-08-2023

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

Huidige: Adviseur Bodem (beginnend)

Adviseur Bodem (beginnend)

Plaats Veendam

Regio Groningen

Arbeidscontract 36 uren per week

Ben jij een jonge, enthousiaste persoonlijkheid en wil je je ontwikkelen tot een deskundig bodemadviseur? Ben je in staat om te adviseren over eenvoudige vraagstukken met betrekking tot bodem en ondergrond en bent ICT-vaardig en administratief goed onderlegd? Zet jij je kennis en vaardigheden graag in bij een organisatie die zich inzet voor een veilige en duurzame leefomgeving? Dan zijn we erg benieuwd naar je aanwezige kennis en motivatie!


Als beginnend bodemadviseur ben je een aanpakker en heb je de juiste opleiding en capaciteiten om je snel te kunnen ontwikkelen. Je kunt snel schakelen en houdt van variatie in je werk. Met je positieve inslag denk je in kansen en stimuleer en motiveer je de organisatie bij het "continue verbeteren".

Wat ga je bij ons doen?

Je takenpakket is divers:

 • beoordelen van meldingen Besluit Bodemkwaliteit en samenwerken met de Toezichthouders Bodem binnen de ODG op het gebied van het besluit bodemkwaliteit
 • analyseren en beoordelen van bodemonderzoeken en rapportages
 • adviseren over eenvoudige vraagstukken met betrekking tot bodem en ondergrond
 • verwerken van gegevens in de interne systemen
 • leveren van bijdragen aan de implementatie van nieuwe ontwikkelingen

Wat bieden wij jou?

Onze werksfeer is informeel, we helpen elkaar graag en de lijnen zijn kort. Je komt te werken in een team met ervaren adviseurs die jou wegwijs kunnen maken in de wereld van bodem en het adviseurschap. Door flexibele werktijden kun je thuiswerken combineren met samenwerken op kantoor. En natuurlijk denken we ook aan ontwikkeling. Als kennisorganisatie bieden we jou volop mogelijkheden om je kennis op peil te houden en door te ontwikkelen.

 • Het salaris is (afhankelijk van opleiding, kennis en ervaring) gebaseerd op schaal 10 van de Cao SGO. Je start in de aanloopschaal (schaal 9) met een bruto maandsalaris van minimaal € 3.167,en maximaal € 4.537,-. Bij voldoende ontwikkeling stroom je door naar de functionele salarisschaal 10.
 • Bovenop je salaris ontvang je een Individueel Keuze Budget (IKB) van 17,05% van je bruto salaris.
 • Het IKB kan (maandelijks) ingezet worden voor bijvoorbeeld het kopen van vakantiedagen, het aanschaffen van een fiets of het uitruilen van woon-werkkilometers.

Daarnaast heb je:

 • Een afgeronde opleiding op HBO/WO-niveau, bij voorkeur op het gebied van milieukunde en/of milieumanagement.
 • Je bent adviesvaardig en handig met ICT.
 • Je hebt administratieve vaardigheden en bent georganiseerd en gestructureerd in je werk.
 • Je bent omgevingsbewust en hebt probleemoplossend vermogen.
 • Je bent positief ingesteld en gericht op samenwerken.
 • Je hebt goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden.

Wie zijn wij?

Als omgevingsdienst zorgen we in de regio Groningen voor de toepassing en de naleving van de milieuwet- en regelgeving. Dit doen we door het verlenen van vergunningen, het houden van toezicht en handhaving als dat nodig is. Ook geven wij specialistisch advies. Met ons werk hebben wij impact op thema's die dagelijks in de krant staan, zoals stikstof, energie, lucht en geluid.

Werken bij de Omgevingsdienst Groningen betekent werken bij een betrokken organisatie die zich continu ontwikkelt en boordevol ambitie zit. Dat moet ook, want we hebben te maken met een sterk veranderende omgeving waarin volop wordt geïnvesteerd en het milieu steeds meer aandacht krijgt. Denk bijvoorbeeld aan vraagstukken over de bouw van windmolens en de inzet van waterstof. Maar ook aan het stikstofdossier en de beperking van uitstoot van zeer zorgwekkende stoffen.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAdviseur Bodem
Indicatie salaris (min – max]3167 – 4537
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.od-groningen.nl/werken-bij/vacatures/adviseur-bodem-beginnend

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.

De laatste vacatures in Veendam: