Werkvoorbereider Prefab Koninklijke Volker Wessels Stevin 08-12-2023

 1. Vacatures Veendam
 2. Werkvoorbereider Prefab Koninklijke Volker Wessels Stevin 08-12-2023

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

Werkvoorbereider Prefab

Solliciteer via WhatsApp

Werkvoorbereider Prefab

Veendam

Solliciteer op deze job

Solliciteer via WhatsApp

Werkvoorbereider Prefab

Weet jij van aanpakken en heb je zin in een nieuwe uitdaging bij een prachtig bedrijf? Dan hebben wij de baan voor jou! Wij zoeken namelijk een werkvoorbereider voor onze prefab in Veendam .

Hier worden niet alleen complexe piping stukken geprefabriceerd maar ook ingewikkelde skids of installaties. In de volledig geoutilleerde prefabricagehallen en werkplaatsen kunnen onze vakmensen het prefab(leiding)werk zo compleet mogelijk afwerken en worden de onderdelen daarna perfect pasklaar aangeleverd op het project.

Over Visser & Smit Hanab:

Visser & Smit Hanab, onderdeel van VolkerWessels, is al ruim 150 jaar de specialist op het gebied van boven- en ondergrondse leidingen en kabelinfrastructuur. Wij zijn actief betrokken bij het mogelijk maken van de energietransitie naar hernieuwbare energie en een duurzame samenleving.

De businessunit Pipelines & Industry (P&I) richt zich op de ondergrondse en bovengrondse leidingprojecten voor installaties, gas, water en warmte, boiler services en onderhoudstops. De vestigingen en projecten zijn verspreid over heel Nederland en binnen deze unit werken zo'n 400 professionals. Wij zijn specialist in het ontwerpen en aanleggen van leidingen, variërend van grote transportleidingen tot warmtenetwerken. Wat de vraag ook is, we hebben ervaring met nieuwbouw, renovatie, kleine en multidisciplinaire projecten.

Wat wij jou als Werkvoorbereider bieden:

Je komt in een organisatie terecht waar ondernemerschap tonen en je nek uitsteken wordt beloond. Naast een leuk en enthousiast team, dat niet kan wachten om jou te ontmoeten, vind je bij ons een prettige werksfeer en voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen. Ook bieden wij een uitstekend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Binnen Visser & Smit Hanab bestaan onze arbeidsvoorwaarden onder andere uit:

 • Een uitstekend salaris, afhankelijk van wat je aan ervaring met je meebrengt.
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen op jaarbasis bij een fulltime dienstverband.
 • Een goede pensioenregeling, reiskostenvergoeding of een auto van de zaak (afhankelijk hoeveel zakelijke kilometers je gaat rijden), een laptop en een smartphone. Kortom; alles om jouw functie goed uit te kunnen oefenen.
 • Een prettige werksfeer: als collega's staan we altijd voor elkaar klaar en komen we regelmatig samen om onze successen te vieren.
 • Veel ontwikkelmogelijkheden, onder meer via onze eigen Visser & Smit Hanab Academie en via praktijkgerichte trainingen, gegeven door je eigen professionele collega's.
 • Diverse collectieve VolkerWessels kortingen op verzekeringen en abonnementen.
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao Metaal & Techniek.

Je werkzaamheden als werkvoorbereider zijn:

 • Vanaf het begin van een project ben jij als Werkvoorbereider betrokken en pak je jouw verantwoordelijkheid. Je begeleidt het project van begin tot het eind. Je werkt nauw samen met de projectleiders en de uitvoerders en zorgt dat alles goed geregeld is, ook tijdens de uitvoering. Een goede voorbereiding is tenslotte het halve werk.
 • In de opstartfase van een project ben je (deels)verantwoordelijk voor het opstellen van de kwaliteitsplannen.
 • Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit; het plannen en organiseren van projecten, zorg dragen voor (financiële) voortgangsreportages.
 • In de uitvoeringsfase van een project ben je verantwoordelijk voor het samenstellen en volgens planning uitgeven van werkpakketten, het voorraadbeheer (bestellen en checken materialen) en rapporteert op basis van productiestatus, personeel (uren), materiaal/materieel en tijd. Deze werkzaamheden voer je uit conform voorschriften en procedures vanuit ons kwaliteitsmanagementsysteem.
 • Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van de uitbestede werkzaamheden en de contacten met onderaannemer.
 • Je biedt ondersteuning bij de projecten en waar nodig help je jouw collega's buiten in het veld.
 • Je bent verantwoordelijk voor een correct en compleet overdrachtsdossier voor de klant.
 • Het onderhouden van interne en externe contacten op operationeel en/of middenkader niveau.

Wat breng je mee als werkvoorbereider?

 • MBO+ werk- en denkniveau en affiniteit met de technische branche, bij voorkeur richting mechanical en piping.
 • Affiniteit met de bovengrondse infra.
 • Goede beheersing van zowel de Engelse als Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Geldig VCA basis certificaat en een B-rijbewijs.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelWerkvoorbereider
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijvolkerwessels.nl/vacature/1247/werkvoorbereider-prefab

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.