Weekendhulp KiK Textilien und Non-Food 08-05-2024

  1. Vacatures Veendam
  2. Weekendhulp KiK Textilien und Non-Food 08-05-2024

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

KiK

  1. Weekendhulp, 10 uur

Er is in het weekend plek voor een enthousiaste aanpakker (m/v, 10 uur)

Zó veel plekken om wat bij te verdienen… waarom dan bij KiK? Omdat je terechtkomt in een leuk team dat kijkt wat je kan en jou laat doen waar je goed in bent. Je gaat samen met je collega's dingen aanpakken, oppakken, beetpakken en daarbij veel meters maken. Een beetje conditie heb je dus wel nodig. Samen zorg je ervoor dat de winkel er goed uitziet en dat klanten vinden wat ze zoeken. Wil jij nooit meer een saai weekend én lekker bijverdienen? Solliciteer dan nu!

Wat ga je doen?

Je werkt minimaal 10 uur en je werktijden uiteraard altijd in overleg zodat je met school en zo nooit in de knel komt. En wat doe je dan zoal, behalve klanten helpen? Eigenlijk alles wat je collega's hulp bij kunnen gebruiken. Spullen uitpakken, labels eraan maken, alles een plek geven in de winkel en verpakkingsmateriaal opruimen. Je kijkt steeds goed om je heen of alles steeds netjes is, want dat vinden klanten fijn - en wij zelf ook.

Wat mag je verwachten?

We houden van een fijne werksfeer: collega's staan voor jou klaar en andersom. Het team werkt hard, met respect voor elkaar en met veel plezier. Geld verdienen is belangrijk, maar dat moet ook leuk zijn. Wat je salaris is, bepalen we op basis van je leeftijd en ervaring. Het is in ieder geval hóger dan de CAO voorschrijft. Mooie extra's zijn de 15% personeelskorting en de voordelige zorgverzekering. Daar vertellen we je graag meer over als je langskomt. Goed idee? Solliciteer dan nu. We zien je graag in onze winkel!

IN HET KORT

  • elke maand salaris, hoger dan CAO
  • 10 uur per week, flexibele tijden in overleg
  • 15% personeelskorting in onze winkels
  • voordelige ziektekostenverzekering beschikbaar
  • je bent enthousiast én hebt een goede conditie
  • je bent beschikbaar in het weekend
  • solliciteren op www.werkenbijkik.nl

Waarom het zo leuk is om in een team van KiK te werken, wat voor mensen we graag in ons midden hebben en waarom we samen zo hard werken lees je in de tekst hierboven!

Plaats
Chrysantstraat 82, 9601 Hoogezand

functie
Deeltijds

Duur van de overeenkomst
Bepaalde tijd


KiK


Verantwoordelijkheid

Carrière


??

©KiKTextilienundNon-FoodGmbH2024

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVulploegmedewerker
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)10 – 10
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheMode/Textiel/Cosmetica
LocatieHoogezand, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://onderneming.kik.nl/carriere/vacatureportaal/jobdetail/weekendhulp-10-uur-5

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.