Vrijwilligers Zorggroep Meander 10-10-2023

  1. Vacatures Veendam
  2. Vrijwilligers Zorggroep Meander 10-10-2023

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

Vrijwilligers Vrijwilligers spelen binnen Zorggroep Meander een cruciale rol. Iets voor u?

Als vrijwilliger bij Meander maak je deel uit van een warme, hechte organisatie. Met aandacht voor elkaar en werk dat ertoe doet.

Als vrijwilliger heb je bij ons een onmisbare rol. Door ouderen persoonlijke aandacht te geven, ondersteuning te bieden en samen leuke dingen te doen, draag je bij aan hun leefplezier. Dankzij jou voelen onze cliënten zich meer thuis. En dat maakt alle verschil.

Bij Zorggroep Meander werken inmiddels zo'n vijfhonderd vrijwilligers. Daar zijn we erg blij mee! Je inzet is erg welkom. Met de combinatie van professionele zorg van onze medewerkers en nét dat beetje extra van onze vrijwilligers geven we onze bewoners en cliënten de aandacht die ze verdienen.

Dankzij onze vrijwilligers kunnen we een huiswinkel runnen en hebben we iedere week meerdere activiteiten voor bewoners. Ze zijn van grote meerwaarde voor onze huizen!

Karin, verzorgende bij Zorggroep Meander

Hoe ziet vrijwilligerswerk eruit?

Als vrijwilliger bij Zorggroep Meander kun je op verschillende manieren bijdragen. Je zorgt bijvoorbeeld voor het onderhoud van de tuin en je helpt een cliënt met boodschappen doen. Of je gaat een keertje mee naar een bingo- of zangavond. Hoe dan ook: vrijwilligerswerk is altijd nuttig én gezellig!

Wat verwachten wij van jou?

Om vrijwilliger te worden, heb je geen vooropleiding nodig. Wel is het belangrijk dat je je kunt inleven in een oudere cliënt. Je legt makkelijk contact, hebt verantwoordelijkheidsgevoel en bent flexibel. Als mensen jou iets toevertrouwen, ga je daar discreet mee om.

Wat bieden we?

Bij Zorggroep Meander weet je waar je aan toe bent. Omdat we jou als vrijwilliger serieus nemen, sluiten we een overeenkomst met je af. Je wordt officieel erkend en kunt aanspraak maken op onze WA-verzekering. Als dat nodig is, krijg je een reiskostenvergoeding en bijscholing. Bovendien kun je rekenen op goede begeleiding door onze medewerkers. Want bij Zorggroep Meander werken we samen!

We zorgen dat je contact kunt leggen met andere vrijwilligers, zodat jullie kennis en ervaringen kunnen uitwisselen. Daarnaast ben je gratis lid van de Espria .

Wat u als vrijwilliger zou kunnen doen?

Bewoners individueel begeleiden bij een hobby Boodschappen doen, samen met of voor een cliënt Helpen bij activiteiten als een bingomiddag, muziekavond of vissen op de kade Een bezoekje brengen of een rondje met een cliënt op onze duofiets

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBuddy
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVrijwilliger
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.zgmeander.nl/werken-bij/vrijwilligers-2

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.