Vrijwilligers Kwartier Zorg & Welzijn 11-05-2024

  1. Vacatures Veendam
  2. Vrijwilligers Kwartier Zorg & Welzijn 11-05-2024

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

High Tea Lady - Present

Gegevens van de organisatie

Organisatie

Stichting Present

Omschrijving werklocatie

De gemeenten Hoogezand-Sappemeer en Slochteren.

E:

T:

A: Laan van de Sport 2, 9603 TG Hoogezand

Je maakt deel uit van de High Tea club. De groep bestaat uit zo'n 6 vrijwilligers. Je voert samen met andere vrijwilligers 2-4 projecten per jaar uit. Samen met andere vrijwilligers ben je verantwoordelijk voor een bepaald deel van de High Tea: het eten en drinken en de aankleding van het geheel. De algemeen coördinator is eindverantwoordelijk.

Projecten

De High Tea wordt georganiseerd voor ouderen, voor mensen met een verstandelijke beperking en voor andere doelgroepen. Present zorgt voor de organisatie omtrent de doelgroepen en de locaties.

Vaardigheden en kwaliteiten

Je hebt een hart voor kwetsbare mensen. Je kunt lekkere hapjes en drankjes klaar maken, je bent creatief en flexibel. Daarnaast heb je oog voor detail en voor sfeer. Je vindt het leuk om in groepsverband anderen te helpen en op een ontspannen wijze contact te maken met de doelgroep.

Wat is interessant aan dit vrijwilligerswerk?

Je ontmoet mensen die je op een praktische manier kunt helpen door heel gewoon je handen uit de mouwen te steken. Maar het allermooiste aan dit werk is dat je mensen blij maakt met iets dat je leuk vindt om te doen. Het resultaat: jij blij en de ander ook! Voordat je als High Tea Lady aan de slag gaat zijn er 2 bijeenkomsten: een informatiebijeenkomst over Present en een brainstormsessie over de opstart van de High Tea club. Present draagt zorg voor de organisatie van de bijeenkomsten.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelTrainer
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVrijwilliger
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieHoogezand, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.kwartierzorgenwelzijn.nl/vacature/high-tea-lady/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.