Vrijwilliger Activiteiten WEL Zinn 18-04-2024

 1. Vacatures Veendam
 2. Vrijwilliger Activiteiten WEL Zinn 18-04-2024

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

Logo ZINN Zorg

  • Wat is er te doen bij ZINN?
  • Een goed idee of klacht?
  • Vrienden van ZINN
  • MagaZINN

 • Huidige: Vrijwilliger Activiteiten WelZINN De Burcht | Hoogezand

Vrijwilliger Activiteiten WelZINN De Burcht | Hoogezand

Werkgebied Hoogezand

Vakgebied Ondersteunende functies

Vacaturenummer 68

Bijdragen aan het geluk en welzijn van de bewoners van De Burcht? Vrijwilligers maken het leven van onze bewoners leuker! ?

De Burcht is een prachtige moderne woonzorglocatie in Hoogezand met een compleet aanbod, gelegen vlakbij winkelcentrum De Hooge Meeren. Ruim 180 ouderen ontvangen hoogwaardige zorg, begeleiding en revalidatie in een gezellige, sfeervolle omgeving. Zij kunnen rekenen op hulp, zorg en verpleging op maat.

Sta jij graag klaar voor de bewoners van ZINN locatie De Burcht in Hoogezand?

WelZINN biedt een uitgebreid programma, gericht op het welzijn van ouderen. Er is aandacht voor kunst, muziek en cultuur. We organiseren terugkerende activiteiten, organiseren themaweken en nemen deel aan verschillende projecten. Vrijwilligerswerk binnen de ouderenzorg is ontzettend divers!

Als vrijwilliger bij de activiteiten van WelZINN bied je op woonzorglocatie De Burcht ondersteuning. Zo zorg jij er samen met andere vrijwilligers voor dat alles klaargezet wordt en dat de bewoners bij binnenkomst een kopje koffie of thee ontvangen. Tijdens de activiteit zorg je ervoor dat de activiteit goed draait en dat bewoners blij zijn en aandacht krijgen. Naderhand zorg jij er samen met andere vrijwilligers voor dat alles wordt opgeruimd en sluiten jullie gezamenlijk de activiteit af.

En jij?

 • Je hebt affiniteit met ouderen
 • Je kan zelfstandig werken
 • Je bent enthousiast, betrokken en mensgericht
 • Je staat graag voor een ander klaar

Bij ZINN is aandacht voor ontwikkeling en ontplooiing van vrijwilligers. ZINN hanteert diverse onkostenvergoedingen en zorgt dat je verzekerd bent. We trakteren jou op een eindejaarsgeschenk, bieden gezellige en informatieve bijeenkomsten en de mogelijkheid om kosteloos scholing via ZINN te volgen.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMaatje
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVrijwilliger
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieHoogezand, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.zinnzorg.nl/werken-bij-zinn/vacatures/vrijwilliger-activiteiten-welzinn-de-burcht-hoogezand

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.