Voorman technische dienst Randstad 16-04-2024

 1. Vacatures Veendam
 2. Voorman technische dienst Randstad 16-04-2024

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

Functieomschrijving

Vind jij het leuk om leiding te geven en ervoor te zorgen dat het machinepark van Hessels optimaal functioneert, zodat jouw collega’s volop door kunnen produceren? En heb je een technische achtergrond, dan zoeken wij jou!

wat bieden wij jou
 • Bruto maandsalaris tussen de € 2893 en € 3333
 • Fulltime aan de slag
 • Direct op contract bij Hessels
 • Werken in Heiligerlee
 • Enthousiast team
 • Mogelijkheid tot ontwikkeling
wie ben jij

Jij bent een techneut die van nature een leidersrol op zich neemt. In deze functie heb je te maken met diverse afdelingen in de fabriek. Het werk vraagt van jou dat je makkelijk kunt schakelen tussen werkzaamheden en kunt werken in teamverband. Dit omdat er ook acute problemen kunnen ontstaan en je dan je huidige werk moet laten liggen. Dit vraagt tevens om het goed plannen en organiseren van het werk. Verbeteren is iets wat van nature in je zit, je ziet snel verbeterpunten en komt met onderbouwde voorstellen.

Verder beschik je over het volgende:

 • Een afgeronde MBO/HBO opleiding in een technische richting
 • Ervaring in een soortgelijke functie is een pré;
 • Je bent fulltime beschikbaar en wil werken in de dagdienst (maandag t/m donderdag 07:45 – 16:45 en vrijdag 07:45 – 14:30);
 • Je zoekt een uitdagende en veelzijdige baan en wil je verder ontwikkelen
wat ga je doen

Jouw verantwoordelijkheid, samen met het team van de technische dienst, is het optimaal laten functioneren van het gehele machinepark en productiemiddelen. De technische dienst bestaat op dit moment uit 5 collega’s met kennis vanuit verschillende technische disciplines. Je geeft leiding aan en voert samen met het team onderhoudswerkzaamheden uit en controleert op machineveiligheid, zodat de machines veilig blijven draaien. Je verhelpt storingen zodanig dat het productieproces zo min mogelijk hinder hiervan ondervindt. Je signaleert trends in storingen en legt de reparaties en uitgevoerde werkzaamheden vast, zodat we goed bijhouden wanneer en wat we doen. Tevens geef je uitleg aan je team en productiemedewerkers, zodat zij op de juiste manier machines bedienen.

waar ga je werken

Hessels Zeefbanden is al jaren toonaangevend op het gebied van zeefbanden. Doordat zij, als enige in Nederland, riemen in eigen beheer kunnen profileren en snijden kunnen zij technisch gezien zeefbanden leveren in alle denkbare maten. Ze zijn als bedrijf aan het groeien en continu bezig om processen te verbeteren. Om deze reden investeren zij flink in het machinepark. De afgelopen periode zijn er al een aantal nieuwe machines in bedrijf gegaan. Dit betekent voor jou werken in een veranderende omgeving waarin je je verder kunt ontwikkelen op jouw eigen kennis en vaardigheden.

sollicitatie

Zie jij jezelf hier werken? Solliciteer dan en we hopen jou snel te spreken.

Voldoe je nog niet helemaal aan de functie-eisen maar lijkt deze baan of werken in de techniek je wel helemaal het einde? Neem dan ook contact met ons op, via Randstad Techniek Vakopleidingen kun je diverse technische BBL-trajecten volgen met werkgarantie.

#technieknoordoost

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVoorman Sloopwerken
Indicatie salaris (min – max]3333 – 3333
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensangelique.van.der.veen@nl.randstad.com , 06-20014318 of 06-27852668 onbekend
Type contractVast
BrancheTechniek
LocatieHeiligerlee, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/6kW3db621K5HU64wErap

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.