Verkoopadviseur ADG Groep 09-01-2024

  1. Vacatures Veendam
  2. Verkoopadviseur ADG Groep 09-01-2024

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

Bedrijfswagens

Verkoopadviseur | Klantadviseur (m/v)

  • Veendam
  • 40
  • Permanent

Wij zoeken een gedreven verkoopadviseur m/v

Vacature verkoopadviseur.jpg

We zoeken een gepassioneerde verkoopadviseur om zich bij ons team in Veendam aan te sluiten en deel uit te maken van een bloeiend bedrijf dat zich inzet voor uitmuntendheid in de autowereld. Het draait bij ons om mensen. De ADG Groep is een bedrijf waar je als medewerker mee kan denken en gezien wordt als een belangrijke schakel om samen succesvol te zijn.

Wat ga je doen?
In de rol van Verkoopadviseur bij de ADG Groep ben je verantwoordelijk voor het complete verkoopproces, van het eerste klantcontact tot de levering. Je bent in staat om klanten enthousiast en professioneel te adviseren en te begeleiden. Met jouw passie en toewijding weet je vertrouwen op te bouwen en ben je een aangename gesprekspartner die altijd streeft naar het beste resultaat. Bovendien onderhoud je actief contact met klanten en draag je zorg voor de presentatie, in onze showroom.


Wat is belangrijk voor jouw functie:

- Jij vindt het gaaf om onze klanten een unieke beleving te bieden tijdens hun molbiliteitsvraagstukken;

- Een geldig rijbewijs B;

- Een goede beheersing van de Nederlandse taal;

- Uitstekende netwerkvaardigheden;

- Een dienstverlenende instelling;

- Ben je initiatiefrijk, ondernemend, gastvrij en empathisch en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit.

Het draait bij ons om mensen. ADG Groep is een bedrijf waar je als medewerker mee kan denken en gezien wordt als een belangrijke schakel om samen succesvol te zijn. De ADG Groep is officieel Toyota Dealer in Groningen, Veendam, Assen, Emmen en Hoogeveen. Daarbij zijn wij ook een Suzuki Dealer in Veendam en Hoogeveen, in Groningen zijn wij ook nog Lexus-dealer. Ook faciliteren we autolease onder ons eigen label ADG Lease, we verhuren ook auto's onder het label van Autohopper. We zijn kleinschalig georganiseerd richting de klant, iedere vestiging heeft zijn eigen identiteit, cultuur en verantwoordelijkheid. We staan als groep voor betrouwbaarheid, vooruitstrevend, kwaliteit, en streeft altijd naar verbeteringen. Ons doel is het meest aanbevolen autobedrijf in de regio Drenthe en Groningen te zijn.

Onze bedrijfscultuur:

Wij hebben allemaal dezelfde ambitie: iedere dag, iedere klant een excellente gastvrije service beleving te laten ervaren. Volgens de wereld befaamde "Toyota Way", en dus ook bij ons, staat de mens centraal. Dit geldt niet alleen voor onze klanten maar ook voor onze medewerkers.

Wat bieden wij?

- Wij bieden opleidingsmogelijkheden middels een persoonlijk ontwikkelingstraject;

- Je bent stressbestendig en kunt goed werken in een dynamische omgeving;

- Een dienstverlenende en servicegerichte houding;

- Standaard 24 vakantiedagen volgens de CAO;

- Personeelskorting;

- Auto van de zaak;

- Pensioenregeling;

- Jaarlijkse legendarische bedrijfsuitjes.

We zien je motivatiebrief en CV met enthousiasme tegemoet via . Wil je voorafgaand graag nog wat vragen stellen of meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met onze verkoopleider Christian Gillard, .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerkoopadviseur
Indicatie salaris (min – max]5416 – 5416
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.toyota-adggroep.nl/over-ons/ons-bedrijf/vacatures/verkoopadviseur-veendam/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.