Strategisch Planner Eminent Groep 12-06-2024

  1. Vacatures Veendam
  2. Strategisch Planner Eminent Groep 12-06-2024

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

Als (strategisch) planner ben je verantwoordelijk voor het effectief en efficiënt inplannen van de capaciteit, inclusief ongeveer 70 á 80 medewerkers en benodigde middelen, voor zowel langdurige als kortlopende projecten. Deze projecten worden uitgevoerd voor gerenommeerde opdrachtgevers in de sector.

Je fungeert als verbindingspunt tussen de interne en externe teams en onderhoudt nauw contact met de uitvoerders om relevante informatie te verzamelen voor de planning. Daarnaast leid je wekelijkse overleggen met uitvoerders en directie, waarbij de planning gezamenlijk wordt doorgenomen en afgestemd.

In deze rol is het essentieel dat je stressbestendig bent en snel kunt schakelen wanneer de planning ad-hoc moet worden aangepast. Je draagt een grote verantwoordelijkheid en hebt affiniteit met techniek, wat je in staat stelt om de benodigde materieelstukken te leren kennen en de complexiteit van de projecten te doorgronden.

Dankzij jouw strakke planning zijn de medewerkers en het materieel voortdurend operationeel, wat resulteert in een optimale productiviteit. Je onderhoudt contact met uitvoerders om inzicht te krijgen in de resterende termijnen van projecten, zodat je tijdig aanpassingen kunt doorvoeren in de planning. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het inplannen van laag- en middenspanningmonteurs.

Herken jij jezelf in dit functieprofiel? Neem dan z.s.m. contact met ons op!

Vacature eisen

  • Je hebt ruime werkervaring als planner;
  • Je kan goed schakelen en reageren op veranderingen in de planning (zowel in de planning van medewerkers als materieel);
  • Je bent bereidwillig om je te ontwikkelen in (nieuwe) planningsprogramma’s;
  • Je bent actief in het ophalen van kennis en informatie bij collega’s;
  • Je bent een teamplayer en kan goed samenwerken met de collega’s van de binnen- en buitendienst.

 

FunctietitelTactisch Planner
Indicatie salaris (min – max]3500 – 5000
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensj.luning@eminentgroep.nl , 06 - 41 60 77 70 https://www.eminentgroep.nl
Type contractVast
BrancheTechniek, Overig
LocatieZuidlaren, Drenthe,Nederland
Soliciteer directhttps://eminentgroep.nl/vacatures/strategisch-planner-zuidlaren-1985786/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.