Kennisgeving besluit omgevingsvergunning inrichting WHC-1/2, locatie WHC-1 in Veendam, Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

Onlangs kwam de volgende bekendmaking binnen vanuit Ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Lees hieronder alle informatie die tot nu toe bekend is bij ons. 
  1. Bekendmakingen Veendam
  2. stcrt-2022-22846
  • Onderwerp: Natuur en milieu | BodemNatuur en milieu | Organisatie en beleid
  • Waar: officielepublicaties 
  • Categorie: officielepublicaties/stcrt/2022

 

Omschrijving:

Dat aan Nedmag B.V. te Veendam, een omgevingsvergunning is verleend voor de activiteit ‘milieuneutraal veranderen’ ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) voor de inrichting Well Head Centre-1/2 (hierna: WHC), locatie WHC-1, gelegen aan de Borgercompagnie 156-A in de gemeente Veendam, op het perceel kadastraal ingedeeld, gemeente Veendam, sectie R, nummer 00146. De omgevingsvergunning ziet op het boren van de put VE-7 in de plaats van het boren van beoogde put VE-6 zoals opgenomen in de omgevingsvergunning van 30 april 2021, kenmerk DGKE-WO/ 20282828. Met deze omgevingsvergunning vervalt de toestemming zoals opgenomen in de omgevingsvergunning van 30 april 2021, kenmerk DGKE-WOE/20282828 om boring VE-6 uit te voeren. Op deze aanvraag is de reguliere besluitvormingsprocedure van toepassing (artikel 3.7, Wabo). Tot en met 6 oktober 2022 kunnen belanghebbenden bezwaar maken tegen dit besluit, op grond van de Algemene wet bestuursrecht. Het bezwaarschrift moet uw naam en adres bevatten, duidelijk maken tegen welk besluit u bezwaar maakt en gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn. Het bezwaarschrift moet worden gericht aan de Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat, Directie Wetgeving en Juridische Zaken, Postbus 20401, 2500 EK DEN HAAG. Voor nadere inlichtingen kunt u een e-mail sturen aan mijnbouwvergunningen@minezk.nl onder vermelding van kenmerk V-32173.

 

Deel dit artikel met buren en kennissen!

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij houden je op de hoogte van alle bekendmakingen vanuit de gemeente.

Andere bekendmakingen