Kennisgeving melding Besluit algemene regels milieu mijnbouw, Nedmag B.V., Veendam, Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

Onlangs kwam de volgende bekendmaking binnen vanuit Ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Lees hieronder alle informatie die tot nu toe bekend is bij ons. 
  1. Bekendmakingen Veendam
  2. stcrt-2020-37389
  • Onderwerp: Natuur en milieu | Bodem
  • Waar: officielepublicaties 
  • Categorie: officielepublicaties/stcrt/2020

 

Omschrijving:

Op 16 juni 2020 heeft de Minister van Economische Zaken en Klimaat een melding ingevolge het “Besluit algemene regels milieu mijnbouw” (Staatsblad 2008, 125) ontvangen van Nedmag B.V. te Veendam. De melding heeft betrekking op een voorgenomen activiteit binnen de bestaande inrichting Wellhead Head Centre 2 aan de Nedmagweg 199, te Veendam. De voorgenomen activiteit betreft het vervangen van verbuizingen van de zoutwinningsput TR-7 (TCI-07). De werkzaamheden worden verricht met behulp van een mobiele installatie. De werkzaamheden worden in een 24 uurs operatie uitgevoerd, mits dit plaats kan vinden binnen de geluidsnormen zoals opgenomen in het Besluit algemene regels milieu mijnbouw. Transporten vinden zoveel mogelijk geconcentreerd plaats tijdens de dagperiode. De voorbereidende werkzaamheden starten in week 27 van 2020. De start van de daadwerkelijke werkzaamheden is naar verwachting week 29 van 2020. De werkzaamheden duren circa 3 weken. Voor nadere inlichtingen kunt u zich wenden tot de heer H. Vorsteveld (tel. 070 – 379 8923).

 

Deel dit artikel met buren en kennissen!

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij houden je op de hoogte van alle bekendmakingen vanuit de gemeente.

Andere bekendmakingen