Kennisgeving Melding Besluit algemene regels milieu mijnbouw Nedmag Industries Mining & Manufacturing B.V. te Veendam, Ministerie van Economische Zaken

Onlangs kwam de volgende bekendmaking binnen vanuit Ministerie van Economische Zaken. Lees hieronder alle informatie die tot nu toe bekend is bij ons. 
  1. Bekendmakingen Veendam
  2. stcrt-2017-48439
  • Onderwerp: Natuur en milieu | Organisatie en beleid
  • Waar: officielepublicaties 
  • Categorie: officielepublicaties/stcrt/2017

 

Omschrijving:

De Minister van Economische Zaken maakt bekend: Op 7 juli 2017 is een “Melding” ingevolge het “Besluit algemene regels milieu mijnbouw” ontvangen (Staatsblad 2008, 125) van Nedmag Industries Mining & Manufacturing B.V. te Veendam. De melding heeft betrekking op een voorgenomen activiteit op de bestaande locatie Well Head Centre-2, gelegen aan de Nedmagweg 199, te Veendam. De voorgenomen activiteit betreft het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden in de bestaande pekelwinningsputten TR-3 en TR-8. Met behulp van een mobiele boorinstallatie wordt de binnenste verbuizing in de pekelwinningsputten vervangen. De werkzaamheden zullen zoveel mogelijk geconcentreerd en gelijktijdig plaatsvinden tijdens de dagperiode. De werkzaamheden zullen naar verwachting 4 september 2017 aanvangen en naar verwachting begin oktober 2017 zijn afgerond. Voor nadere inlichtingen kunt u zich wenden tot mw. L. Kriesels (070 - 379 83 55).

 

Deel dit artikel met buren en kennissen!

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij houden je op de hoogte van alle bekendmakingen vanuit de gemeente.

Andere bekendmakingen