Kennisgeving Melding Besluit algemene regels milieu mijnbouw van Nedmag Industries, Mining & Manufacturing Holding B.V., te Veendam

Onlangs kwam de volgende bekendmaking binnen vanuit Ministerie van Economische Zaken. Lees hieronder alle informatie die tot nu toe bekend is bij ons. 
  1. Bekendmakingen Veendam
  2. stcrt-2015-32037
  • Onderwerp: Economie | Overige economische sectoren
  • Waar: officielepublicaties 
  • Categorie: officielepublicaties/stcrt/2015

 

Omschrijving:

Op 10 september 2015 is een “Melding” ingevolge het “Besluit algemene regels milieu mijnbouw” ontvangen (Staatsblad 2008, 125) van Nedmag Industries, Mining & Manufacturing Holding B.V., te Veendam. De melding heeft betrekking op een voorgenomen activiteit op de inrichting WHC 2, gelegen aan de Nedmagweg 199 te Veendam, op de percelen kadastraal bekend gemeente Veendam sectie B1 nummers 1735 en 1736. De voorgenomen activiteit omvat het vervangen van de verbuizing van pekelwinningsput TR-6 met behulp van een mobiele installatie. Een gedeelte van de werkzaamheden kan niet worden onderbroken en zal ook in de avond en nacht plaatsvinden. Transporten zullen zoveel mogelijk geconcentreerd plaatsvinden tijdens de daglichtperiode. De werkzaamheden zullen naar verwachting 12 oktober 2015 aanvangen en naar verwachting op 9 november 2015 zijn afgerond. Voor nadere inlichtingen kunt u zich wenden tot mw. L.M. Kriesels (tel. 070 – 379 8355).

 

Deel dit artikel met buren en kennissen!

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij houden je op de hoogte van alle bekendmakingen vanuit de gemeente.

Andere bekendmakingen