Ontwerpomgevingsvergunning (uitgebreid) voor voortzetten bestaand tijdelijk bedrijf en uitbreiding op Ommelanderwijk 323, Veendam

Onlangs kwam de volgende bekendmaking binnen vanuit Veendam. Lees hieronder alle informatie die tot nu toe bekend is bij ons. 
  1. Bekendmakingen Veendam
  2. stcrt-2014-10398
  • Onderwerp: Bestuur | GemeentenRuimte en infrastructuur | Ruimtelijke ordening
  • Waar: officielepublicaties 
  • Categorie: officielepublicaties/stcrt/2014

 

Omschrijving:

Burgemeester en wethouders van de gemeente Veendam maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) voornemens zijn om een omgevingsvergunning te verlenen voor: • het mogen voortzetten van een bestaand tijdelijk bedrijf en dit uit te breiden op het perceel Ommelanderwijk 323, 9644 TK Veendam De ontwerpbeschikking en de overige stukken kunt u, op grond van artikel 2.12, eerste lid, onder a onder 3, gedurende een periode van 6 weken inzien vanaf donderdag 10 april 2014 tot donderdag 22 mei 2014 tijdens de openingsuren van het gemeentehuis evenals buiten openingsuren volgens telefonische afspraak, tel. 0598-65 22 22. Gemotiveerde schriftelijke zienswijzen kunnen door belanghebbenden en aanvrager gedurende deze termijn worden ingebracht bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 20.004, 9640 PA VEENDAM. Ieder die een zienswijze inbrengt, kan vragen haar/zijn persoonlijke gegevens niet bekend te maken. Op verzoek kunnen mondelinge zienswijzen worden ingebracht op een nader te bepalen datum, gelegen binnen de hiervoor genoemde termijn (voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de afdeling Vergunningen & Handhaving: telefoon 0598-65 22 22).

 

Deel dit artikel met buren en kennissen!

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij houden je op de hoogte van alle bekendmakingen vanuit de gemeente.

Andere bekendmakingen