Slaapdienst Medewerkers Stakka-zorg 21-05-2024

 1. Vacatures Veendam
 2. Slaapdienst Medewerkers Stakka-zorg 21-05-2024

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

Aanbod

Slaapdienst

Slaapdienst (gemiddeld 3 diensten p.w.)

Algemeen:

Stakka-Zorg is een organisatie die begeleiding en ondersteuning biedt aan jongeren en (jong) volwassenen met een psychiatrische aandoening en/of licht verstandelijke beperking.

De dienstverlening vindt plaats vanuit kleinschalig opgezette woon accommodaties. Stakka-Zorg heeft woon locaties in Nieuw-Buinen, Onstwedde en Emmen

Over de locatie:

Op onze locaties bieden wij 24-uurs begeleiding. De begeleiding richt zich op (praktische) ondersteuning bij het wonen, leren en trainen van woonvaardigheden, het hanteren van een weekplanning, dag structuur, school en werk. De jongeren worden begeleid bij het ontdekken en vergroten van hun zelfstandigheid.

Voor onze locaties zijn wij op zoek naar meerdere slaapdienst medewerkers (voor gemiddeld drie slaapdiensten per week).

De functie:

 • De werktijden zijn van 22.30-7.30 uur.
 • De medewerker slaapdienst draagt tijdens de nacht verantwoording voor de cliënten op de woonlocatie en is telefonisch bereikbaar voor de cliënten van de overige locaties. Bij vragen en/of calamiteiten kan er contact worden opgenomen met de achterwacht.
 • De medewerker slaapdienst zorgt er 's avonds voor dat de cliënten naar hun kamer gaan.
 • De medewerker slaapdienst wekt zo nodig de cliënten, zet koffie/thee en organiseert het ontbijt.

Wat doet een Slaapwacht?

Als Slaapwacht zorg je in de late avond, nacht en vroege ochtend dat de nachtrust en veiligheid is gewaarborgd. Je bent aanspreekpunt voor cliënten bij noodgevallen die niet tot de volgende ochtend kunnen wachten. Er is tijdens je dienst een achterwacht beschikbaar. De werktijden zijn van 22.30 uur tot 07.30 uur, waarbij je in principe van 23.00 uur tot 07.00 uur slaapt.

Wat verwachten wij van je?

 • Je hebt een relevantie mbo-zorgopleiding niveau 3 of je zit in het laatste jaar van de opleiding maatschappelijke zorg niveau 4. Studenten HBO-V en Social work zijn ook van harte uitgenodigd om te solliciteren
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep jongeren/jongvolwassenen .BijBij voorkeur heb je aantoonbare relevante werk of stage ervaring.
 • Je hebt het diploma BHV of de bereidheid deze te halen.
 • Je bent in staat zelfstandig te werken. Je kunt omgaan met emoties en conflicten. Je kunt structuur bieden. Waar nodig kun je corrigerend optreden.
 • Je beschikt over goede contactuele eigenschappen en je bent in staat zelfstandig besluiten te nemen.

Ons aanbod

Een contract voor gemiddeld vijftien uur per week, met flexibele inzet tijdens vakanties en bij ziekte. Het contract is eerst voor de duur van een jaar maar kan bij goed functioneren omgezet worden in een vast dienstverband. Een goede pensioenvoorziening bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn. Een eindejaarsuitkering van 8,33%. en Volledige vergoeding woon-werkverkeer bij gebruik van openbaar vervoer.

Voor vragen kan er contact worden opgenomen met mw. Jeannet Wubbels, tel: of Inge Super, tel:

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelSlaapwacht
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieNieuw-Buinen, Drenthe,Nederland
Soliciteer directhttps://www.stakka-zorg.nl/slaapdienst/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.