Sales Support Medewerker Variass 15-03-2024

 1. Vacatures Veendam
 2. Sales Support Medewerker Variass 15-03-2024

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

+31 (0)598 619 475

 • Variass

Startersfunctie: Sales Support Medewerker

Ontwikkeling - Communicatie - Relatiebeheer

(Locatie Veendam)

Ben jij klaar voor een uitdagende startersfunctie en wil jij je graag ontwikkelen in het salesvak? Dan biedt Variass jou een uniek ontwikkeltraject!

Jouw rol en ontwikkeling
Als Sales Support Medewerker maak je deel uit van een toegewijd team bestaande uit vijf personen en kun je doorgroeien naar de rol van Accountmanager. Je ondersteunt je directe collega-Key Accountmanagers met administratieve werkzaamheden. Aan de hand van hun input bereid je offertes voor en verzamelt aanvullende informatie door nauwe samenwerking met collega's van o.a. Engineering en Purchasing. Je coördineert de offertes intern en met onze klanten. Je spreekt dagelijks enthousiast met klanten en beantwoordt hun (eerstelijns) vragen.
In eerste instantie ligt de focus op het leren kennen van de organisatie en het uitvoeren van je functie als Sales Support Medewerker. Als je je aangenaam genoeg voelt in dit werk, kun je jouw takenpakket uitbreiden afhankelijk van jouw inzet en capaciteiten. Hierin krijg jij de ruimte om jouw functie mede vorm te geven. Qua werkuitbreiding kun je denken aan het volgende:

 • Beheren van een salesaccount, met als doel deze zelfstandig te kunnen beheren.
 • Notulen uitwerken in Word, helpen bij het opstellen van PowerPointpresentaties en controleren van de kosten en opbrengsten van acties in Excel.
 • Wijzigingsverzoeken vanuit de klant doornemen, afstemmen en verwerken.
 • Voorbereiden van overleggen met klanten en projecten.
 • Artikelonderhoud in systemen: controle en verwerken van de uitgebrachte prijzen.
 • Afstemming met Planning over levertijden en afwijkende prijzen.

Doorstromen naar Accountmanager
Ben je klaar voor een volgende groeikans? Dan ligt een carrière als Accountmanager binnen je mogelijkheden. Samen met je leidinggevende stippel je je persoonlijke groeipad (verder) uit en bespreek je je voortgang.


Persoonskenmerken
Je hebt een dienstverlenende, verantwoordelijke instelling en onderneemt makkelijk actie zonder aansporing van anderen. Als teamspeler vind je het leuk om met collega's samen te werken en een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de organisatie en de maatschappij. Je werkt zorgvuldig en gestructureerd, zowel in de omgang met klanten en collega's als in administratieve taken. Je voelt je betrokken bij klanten en houdt rekening met hun behoeften en belangen.

Wat we verwachten

 • Mbo en/of hbo werk- en denkniveau en 0 tot 3 jaar werkervaring
 • Interesse in het salesvak en je houdt van afwisselende werkzaamheden
 • Handig met Excel en Word
 • Goede communicatieve vaardigheden en beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Jouw beloning
Naast de vrijheid om jouw ontwikkelplan mede vorm te geven krijg je:

 • (Uitzicht op) een vast contract voor 32-40 uur per week
 • Salarisrange € 2.688 - 3.272 op basis van fulltime (afhankelijk van je ervaring)
 • Flexibele werktijden
 • 27-vakantiedagen en 13 adv-dagen o.b.v. fulltime
 • Collectiviteitskorting aanvullende zorgverzekering
 • Laptop
 • Pensioenregeling
 • Wekelijks gratis fruit

Naast ontwikkeling en hard werken, hechten wij ook waarde aan plezier en ontspanning. Onze actieve personeelsvereniging organiseert regelmatig gezellige uitjes. Ook zijn er verschillende keren per jaar leuke personeelsbijeenkomsten met foodtrucks en lunches rondom feestdagen.

Over Variass
Variass is een toonaangevend hightech bedrijf waar innovatie en ontwikkeling centraal staan. We bieden ruime mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei. Onze Variass Academy speelt hierin een belangrijke rol door middel van bijscholing en verdere ontwikkeling.
Met een nuchtere cultuur plaatsen wij de samenwerking met onze klanten centraal. We ontwerpen en produceren een breed scala aan producten voor klanten in de medische, defensie & security en industriële sector. Door o.a. het produceren van medische apparatuur zoals infuuspompen, kankerbehandelingssystemen en transplantatietechnologie dragen we bij aan onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

We onderscheiden ons door digitalisering, innovatie, duurzame relaties en samenwerkingen. Onze missie is eenvoudig, maar krachtig: We helpen onze klanten succesvol te zijn in hun bedrijfsvoering.
Klaar voor de Uitdaging?
Stuur je sollicitatie naar t.a.v. . Voor vragen, bel en vraag naar Johan Behrendt (Manager Sales). We kijken uit naar een gesprek met jou!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.


Variass © 2024

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelSales Support Medewerker
Indicatie salaris (min – max]2688 – 3272
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.variass.nl/sales-support-medewerker/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.