Psycholoog / Orthopedagoog Accare 17-04-2024

 1. Vacatures Veendam
 2. Psycholoog / Orthopedagoog Accare 17-04-2024

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

Logo Accare

 • Huidige: Psycholoog /

Psycholoog /

 • Geplaatst op 17-04-2024

De polikliniek in Winschoten zoekt een enthousiaste psycholoog of die het team gaat versterken. Wil jij groeien in je ontwikkeling en samenwerken met meerdere disciplines om de best mogelijke hulp te bieden? Lees dan snel verder en solliciteer!

Over de functie

Het team in Winschoten levert zorg aan kinderen en jongeren met psychiatrische problemen, zoals ASS, ADHD, trauma, angst- en stemmingsstoornissen en eetstoornissen. De doelgroep is divers, waarbij vaak sprake is van meervoudige problematiek. Dit maakt dat het multidisciplinaire team korte lijnen met elkaar heeft en innovatief is. Het is een relatief klein team. Onderling zijn ze hecht met elkaar en hebben ze oog voor de mens achter de professional. Voorbeelden hiervan zijn de gezamenlijke lunchmomenten en de teamuitjes.

Het team bestaat momenteel uit twee -generalisten, twee gz-psychologen, een kinder- en jeugdpsychiater, een arts, een systeemtherapeut, twee thuisbehandelaren en vier behandelcoördinatoren. Vanwege het vertrek van enkele collega's vanwege o.a. verlof en opleiding, zijn we hard op zoek naar versterking van onze behandelcoördinators.

Als psycholoog of help jij kinderen en jeugdigen in hun ontwikkeling. Dit doe je door evidence-based behandelmethoden. Wekelijks is er ruimte voor intervisie, teamoverleg en je zal frequent werkbegeleiding ontvangen. Je voert diagnostiek en (deel)behandeling uit. Daarnaast ben je in de rol van behandelcoördinator verantwoordelijk voor de zorg en afstemming van de cliënt.

Over Accare

Accare is een academische en ambitieuze organisatie voor jeugd-ggz met 25 locaties in Noord-, Midden- en Oost-Nederland. We vinden dat ieder kind het recht heeft om mee te doen. Elk kind en elk gezin kan bij ons terecht, ook met complexe zorgvragen. Complexe problemen los je nooit alleen op, daarom werken we samen met anderen. We vinden ook dat ieder kind recht heeft op de best bewezen zorg. We ontwikkelen voortdurend door praktijk aan wetenschap te koppelen, en te investeren in onderzoek, innovatie en opleiding.

Samen Sturen is onze organisatiefilosofie; we organiseren en veranderen vanuit gedeelde verantwoordelijkheid, met zelforganisatie als basis. Dit doen we binnen alle onderdelen van Accare. Met Samen Sturen nodigen we teams uit om, binnen de kaders, zoveel mogelijk ruimte te nemen om te beslissen over hoe zij hun werk organiseren. Wij zijn ervan overtuigd dat Samen Sturen zorgt voor meer werkplezier, goede onderlinge communicatie en meer effectiviteit. Met nog sterkere teams maken wij écht verschil. Voor onszelf en voor onze cliënten.

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde masteropleiding Orthopedagogiek/Pedagogische Wetenschappen of Psychologie afgerond.
 • Bij Orthopedagogiek/Pedagogische Wetenschappen heb je daarnaast een SKJ-registratie en AGB-code of kunt deze aanvragen. Je voldoet ook aan de eisen om een LOGO-verklaring aan te vragen. Bij Psychologie heb je een SKJ-registratie en voldoe je aan de eisen om een LOGO-verklaring aan te vragen.
 • Je hebt ervaring met het afnemen van diagnostiek, zoals een intelligentie test (WISC-V-NL).
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring, bij voorkeur in het werken met kinderen met psychiatrische achtergronden.

Wat bieden wij jou?

 • Een salaris van € 3.541,- tot € 5.335,- op basis van 36 uur per week ( CAO GGZ FWG 60);
 • De mogelijkheid om hybride te werken, met een goede thuiswerkvergoeding;
 • Direct een contract voor onbepaalde tijd;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Per kalenderjaar 23 verlofdagen en 5 verlofdagen in de vorm van een levensfasebudget (op basis van 36 uur per week).
 • Aandacht voor balans en vitaliteit. We hebben bijvoorbeeld een fietsplan, bedrijfsfitness en een jaarlijks balansbudget van € 500,- (o.b.v. 36 uur) dat kan worden ingezet voor een opleiding, verlof of extra salaris.

Solliciteren

Ben jij helemaal enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en wil jij werken bij Accare? Twijfel dan niet en solliciteer bij ons als psycholoog / via onderstaande button. Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met , , via .

Dienstverband

32 - 36 uur per week

Functiegroepen

 • Psycholoog en therapeut

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelOrthopedagoog
Indicatie salaris (min – max]3541 – 5335
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)32 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieWinschoten, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.accare.nl/werken-bij/vacature-overzicht/psycholoog-orthopedagoog-50

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.