Projectorganisator SealteQ 23-03-2024

 1. Vacatures Veendam
 2. Projectorganisator SealteQ 23-03-2024

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

Projectorganisator SealteQ Noord B.V. - SealteQ

 • Contact
  • SealteQ Noord | Stadskanaal

Projectorganisator SealteQ Noord B.V.

Bij SealteQ werken de beste vakspecialisten. Wil jij ook werken aan de mooiste projecten, met leuke collega's, het beste materiaal en een goed salaris krijgen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Solliciteren op functie

Jouw werkzaamheden

Als projectorganisator ben je breed inzetbaar binnen onze tender- en projectteams. Je werkt vanuit ons kantoor in Stadskanaal en focust je op de drie noordelijke provincies.

Je bent betrokken bij de opname van nieuwe werken, werkt offertes uit en bereid werkplannen voor. Je speelt snel in op de klantvraag en je doet er alles aan om tenders te winnen. Tijdens de uitvoering van het project maak je onderdeel uit van het projectteam en ben je de schakel tussen de klant, leveranciers en projectleiding. Loopt het niet zoals verwacht? Dan ben je in staat snel te schakelen. Je denkt in oplossingen en bent continu bezig met de innovatie van onze dienstverlening. Uiteraard zorg je voor een tijdige oplevering en ben je scherp op veilig werken.

Als volwaardig lid van onze tender- en projectteams omvatten je werkzaamheden verder onder andere:

 • Het geven van advies ten behoeve van projecten en tenders;
 • Opzetten en uitwerken van calculaties en offertes;
 • Vastleggen van werkaanvragen;
 • Voorbereiden werkplannen;
 • Inrichten digitale kwaliteitscontrole;
 • Tijdig opleveren en afrekenen van projecten.

Wie ben jij

 • Minimaal HBO werk- en/of denkniveau bij voorkeur met een afgeronde opleiding in de richting civiele techniek/bouwkunde;
 • In het bezit van VCA-VOL, of ben je bereid deze te behalen (op onze kosten);
 • Plezierige, verbindende en stevige persoonlijkheid die leergierig is, een eigen mening heeft, sterk is in de communicatie en overeind blijft staan bij tegenwind;
 • Leergierig en Initiatiefrijk bij het ontwikkelen en verbeteren van de sturing en beheersing (wat kan beter houding);
 • In bezit van minimaal rijbewijs B.

Wat bieden wij

Naast een marktconform salaris, prima secundaire voorwaarden (zoals een laptop, telefoon en auto van de zaak, premievrij pensioen) en een informele werksfeer ben je bij SealteQ onderdeel van een stabiele en vernieuwende organisatie. We zijn gek op afwisseling en innovatie. Dat doen we met een hecht team. Samen is een sleutelwoord: we helpen elkaar.

Uiteraard is er uitzicht op een vaste aanstelling.

Over SealteQ Group

SealteQ loopt voorop met slimme en bewezen duurzame oplossingen om de levensduur van beton- en staalconstructies te verlengen en draagt daarbij zorg voor wat er echt toe doet: onze mensen, onze klanten en onze planeet. SealteQ is actie in infra, industrie, utiliteit- en woningbouw en doet dit vanuit 7 vestigingen met ca. 220 betrokken en gemotiveerde medewerkers. Benieuwd naar onze projecten? Kijk dan eens op onze website www.sealteq.com.

Interesse? Dan komen we graag met jou in contact. We ontvangen graag een CV en motivatiebrief op o.v.v. vacature Projectorganisator. Voor meer informatie mag je contact opnemen met , , of .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProjectorganisator
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBanken/Financiële dienstverlening
LocatieStadskanaal, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.sealteq.nl/vacature/projectorganisator-sealteq-noord/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.