Projectleider Headhuntersteam 01-02-2024

  1. Vacatures Veendam
  2. Projectleider Headhuntersteam 01-02-2024

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

In de rol van Projectleider van met name woningbouwprojecten en de versterkingsaanpak, ligt er een sterk accent op de verduurzaming en het aardbevingsbestendig maken van nieuwbouw en bestaand vastgoed. In de praktijk vertaalt zich dit o.a. naar de uitvoering van sloop/nieuwbouw, verduurzaming, transformatie, aanbouwen en onderhoud. Maar tevens zijn projectontwikkeling en traditionele bouw buiten de versterkingsopgave onderdeel van je portefeuille.

Met een sterke focus op het bouwkundig versterken en de verduurzaming ben jij als projectleider verantwoordelijk voor de resultaten op kleine, middelgrote en grote projecten van Gervas. Je werkt met een team van uitvoerders aan een te behalen resultaat en stuurt hierbij op kwaliteit, afspraken met de opdrachtgevers, voortgang en zorgt dat het project financieel een succes wordt.

Als Projectleider ben je op de hoogte van de calculaties die zijn gemaakt door calculators en weet je hoe de uitvoerders deze op de werken ten uitvoer brengen. Je bent aanspreekpunt voor de medewerkers met betrekking tot VGM en medeverantwoordelijk dat afgesproken doelen worden behaald. Voor de opdrachtgever ben je het aanspreekpunt en neem je deel aan diverse duurzaamheid en eventuele bewoners sessies en trainingen.

Wie zoeken wij?

Als Projectleider Bouw ben je communicatief sterk en beschik je over een goed inlevingsvermogen. Goedlopende projecten met tevreden opdrachtgevers én tevreden collega’s is waar jij voor gaat!

Vacature eisen

  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau en een vakgerichte, bouwkundige opleiding;
  • Je werkervaring (als projectleider heb je al enkele jaren opgedaan in de bouwbranche bij voorkeur met versterkings- en duurzaamheidsprojecten in een bestaande omgeving;
  • Je bent op de hoogte van ontwikkelingen in de branche en weet in te spelen op nieuwe kansen. Je hebt een sterke focus op bouwkundige versterking en het gebruik van duurzame materialen;
  • Je bent in staat om inhoud te geven aan o.a. duurzaam bouwen, nieuwbouw en renoveren;
  • Je beheerst projectbewaking op basis van het bewaken van de planning, kosten, kwaliteit en rapporteert frequent aan de vestigingsdirecteur; 
  • Je beschikt over bouwkundig inzicht; bij voorkeur in zowel woningbouw als ook utiliteit.
  • Je hebt goede communicatieve en samenwerkingsvaardigheden;
  • Je bent stressbestendig en accuraat in je werk.

Goede collega’s en een professioneel bedrijf

Bij Bouwbedrijf Gervas kun je rekenen op een leuke afwisselende baan in een prettige werkomgeving met gemotiveerde collega’s. Je bent zelf verantwoordelijk voor de inhoud van jouw functie, het resultaat telt bij ons. Het arbeidsvoorwaardenpakket is vanzelfsprekend goed en afgestemd op het niveau van de functie.

Headhuntersteam verzorgt namens Bouwbedrijf Gervas de exclusieve werving & selectie procedure. Bij vragen kan je contact opnemen met Paul Sporrel. Paul is bereikbaar op telefoonnummer 050-5268884. Wanneer je enthousiast bent geworden over deze functie en je herkent jezelf in bovenstaand profiel, mail dan uiterlijk voor 29 februari je CV en motivatie naar p.sporrel@headhuntersteam.nl .

 

FunctietitelProjectleider Baggerwerken
Indicatie salaris (min – max]4100 – 4600
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)36 – 40
Contactgegevensp.sporrel@headhuntersteam.nl , 050-526 88 84 https://www.headhuntersteam.nl/vacatures/projectleider-37
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie, Techniek
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.headhuntersteam.nl/vacatures/projectleider-37

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.