Productiemedewerkers Mark 17-07-2023

  1. Vacatures Veendam
  2. Productiemedewerkers Mark 17-07-2023

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

De specialist zoekt specialisten

Mark is al meer dan 75 jaar de specialist in klimaatbeheersing. Ons hoofdkantoor staat in Veendam en we hebben verkoop- en servicevestigingen in België, Duitsland, Ierland, Polen en Roemenië. Voor onze Nederlandse vestiging zijn we per direct op zoek naar:

Assemblage- / Productiemedewerkers met ambitie

Als assemblagemedewerker / productiemedewerker wordt je ingezet in onze fabriek. Je werkt zelfstandig of samen met je collega aan het assembleren van onze klimaatapparatuur, zoals bijv. luchtbehandelingskasten. Je hebt interesse in of ervaring met elektrisch schakelen en wil hier graag meer over leren.

De fijne kneepjes worden je via het interne opleidingsprogramma en in de praktijk geleerd. Tevens bieden we de mogelijkheid om een F-gassen opleiding te volgen voor het installeren van warmtepompen.

Je bent goed gemotiveerd en hebt een prima werkinstelling. Je bent bereid om extra uren te werken tijdens drukke periodes.

Wat ga je doen?

  • Producten assembleren aan de hand van een technische tekening
  • Onderdelen verzamelen en de kwaliteit ervan controleren
  • (op termijn) Aansluiten van elektrische componenten
  • De geassembleerde producten controleren en eventuele correcties uitvoeren

Wat heb je nodig?

  • Enige ervaring met assembleren
  • Interesse in elektrotechniek
  • Oog voor detail

Wat krijg je van ons?

Een veelzijdige, uitdagende baan met goede toekomstperspectieven en waardering voor je werk Een goed salaris dat is afgestemd op de zwaarte van de functie en het opleidingsniveau Ambitieus en innovatief bedrijf met een duidelijke lange termijnvisie en handelsgeest Enthousiast team, informeel, korte lijnen, hands-on mentaliteit Prima secundaire arbeidsvoorwaarden (Aanvullende) cursussen of opleidingen voor interne of persoonlijke doorgroeimogelijkheden

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAssemblagemedewerker
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheICT
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.mark.nl/over-mark/werken-bij-mark/vacature-assemblage-productiemedewerkers/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.