Persoonlijk Begeleider Cosis 01-05-2024

 1. Vacatures Veendam
 2. Persoonlijk Begeleider Cosis 01-05-2024

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

Logo Cosis

 1. »
 2. Persoonlijk Begeleider Gockingaheem

Locatie Noordbroek Uren per week 28 uren per week Opleidingsniveau MBO (niveau 4) Sluitingsdatum 19 mei

Ben jij geïnteresseerd in werken op een locatie waarbij verbinding, kwaliteit en creativiteit centraal staan? Dan is Gockingaheem in Noordbroek de perfecte plek voor jou! Hier wonen ouder wordende cliënten met uiteenlopende hulpvragen, waar wij dag en nacht voor klaarstaan. Bied jij hen een onvergetelijke tijd, waarin nabijheid en warme zorg centraal staan? Dan komen wij graag met jou in contact, want wij zoeken een persoonlijk begeleider voor 28 uur per week!

Dit zijn wij

Cosis helpt mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking grip te krijgen en te houden op het leven. Je komt ons tegen in Groningen en Drenthe. Midden in de samenleving, dicht bij de mensen die wij helpen. Hierbij staat de samenwerking tussen cliënten, het persoonlijk netwerk en de professional centraal. Samen maken wij kleine stappen om de gestelde doelen te behalen. Lees hier waar wij voor staan en gaan.

Gockingaheem is een woonlocatie in Noordbroek waar Cosis en de Noord Nederlandse Coöperatie van Zorgorganisaties (NNCZ) in één gebouw samenwerken. Het NNCZ biedt zorg aan ouderen, vanuit Cosis verlenen wij zorg aan 24 ouder wordende cliënten met een verstandelijke beperking en een toenemende zorgvraag. Er komen in het Gockingaheem meerdere doelgroepen samen, dus er wordt brede zorg geboden. Zowel onderling tussen cliënten, als in de teams is er verbinding. Door onze krachten te bundelen bereiken wij qua zorg en activiteiten veel samen.

Het team van Cosis bestaat uit ongeveer 30 collega's met verschillende functies. In Gockingaheem is altijd verpleegkundige hulp aanwezig. Overdag is er een team van vaste begeleiders aanwezig en ook 's nachts is er altijd iemand die zorg kan bieden. De 24 cliënten wonen verspreid over twee verdiepingen in een eigen appartement dat bestaat uit een gecombineerde slaap-woonkamer met keukenblok en een eigen badkamer. Op beide verdiepingen is er een huiskamer waar cliënten en collega's samenkomen. In de huiskamer worden activiteiten georganiseerd en wordt er gezamenlijk gekookt en gegeten. Gockingaheem ligt centraal in Noordbroek, dus als je wilt, kun je gemakkelijk even het dorp in lopen voor een boodschap of voor een wandeling.

Persoonlijk Begeleider Gockingaheem

Dit ben jij

Als persoonlijk begeleider sta jij altijd klaar met een luisterend oor en houd je nauwlettend de behoeften en zorgvraag van de cliënten in de gaten. Je schakelt tussen begeleidingsstijlen en stemt met jouw collega's en de cliënt af wat hierin werkt. Hierin is het belangrijk dat jij doortastend bent en de overlegde ideeën vertaalt naar de werkvloer. Jij staat achter jouw beslissingen en voert deze uit, want deze duidelijkheid is op deze locatie van belang. Daarnaast durf jij buiten de gebaande paden te denken en kijk jij met een open vizier naar dingen. Je vervult een centrale rol in de driehoek van familie, werk en gedragswetenschapper en zet de nodige lijnen uit.

Je stelt het zorgplan op en stelt deze bij wanneer nodig. Als persoonlijk begeleider ken jij jezelf en je weet hoe jij overkomt. De cliënt weet wat hij of zij aan jou heeft en waar die vanuit kan gaan. Zo bied jij structuur en duidelijkheid, wat voor onze cliënten belangrijk is. Daarnaast onderhoud jij contact met het netwerk van de cliënt. Al deze verschillende aspecten maken jouw werk als persoonlijk begeleider bij de Gockingaheem variërend en uitdagend!

Doordat jij alert bent en uiteenlopende gedragingen herkent, kun jij jouw begeleidingsstijl en het zorgplan hierop aanpassen. Met empathie bied jij steun en een veilige haven aan onze cliënten. Jij hebt een proactieve houding en het vermogen om werk te zien liggen én op te pakken. Dit verlicht niet alleen de dag voor de cliënt, maar dat wordt ook zeer gewaardeerd door jouw collega's. Dankzij jouw nieuwsgierigheid, creatieve aanpak en gevoel voor humor maak jij elke dag betekenisvol voor de cliënten, waardoor je een belangrijke persoon bent in hun dagelijks leven. Zie jij jezelf als een proactieve, zorgzame persoonlijke begeleider en het onderste uit de kan haalt? Reageer dan snel, want wij verwelkomen jou graag op het mooie Gockingaheem.

Iets voor jou

Jij kan bij ons aan de slag als je:

 • In het bezit bent van een relevant diploma op minimaal mbo-niveau 4.
 • Werkervaring in een soortgelijke functie hebt en affiniteit hebt met de ouder wordende cliënt.
 • Een flexibele instelling hebt in verband met het werken van onregelmatige diensten, waaronder ook nachtdiensten.
 • Kennis hebt van de methodiek Ouder Wordende Cliënt (OWC) of bereid bent deze je eigen te maken.
 • In het bezit bent van een rijbewijs/auto, aangezien je soms met een cliënt naar een doktersafspraak gaat of een tourritje door de omgeving maakt.

Jij gaat te werk met passie, creativiteit en verbinding!

Voel je gewaardeerd

Wanneer jij komt te werken als persoonlijk begeleider ontvang je van ons:

 • Een bruto maandsalaris per juni 2024 van minimaal € 2.672,- en maximaal € 3.606,- volgens FWG 40 van cao-gehandicaptenzorg (op basis van een fulltime dienstverband).
 • Een contract voor onbepaalde tijd.
 • Tegemoetkoming in jouw reiskosten.
 • De mogelijkheid tot het kopen van extra verlofuren.
 • Een eindejaarsuitkering.
 • Sporten met korting en een voordelig fietsplan.
 • Mogelijkheid tot blijvende persoonlijke ontwikkeling. Volg cursussen, trainingen en e-learnings waar jij baat bij hebt in jouw werk!

Ben je benieuwd of Cosis aansluit bij jou? Lees over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op de website en kijk wat voor jou van toepassing is.

Voel je welkom en solliciteer

Wil jij aan de slag als persoonlijk begeleider bij Gockingaheem in Noordboek? De uiterste reactiedatum is zondag 19 mei 2024. De gesprekken plannen wij samen met jou.

Neem contact op met , teamcoördinator, via . Thea neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Solliciteer

Leuk dat je geïnteresseerd bent in deze vacature! We maken graag kennis met jou en zien jouw motivatie en cv met veel belangstelling tegemoet.

Bezoekadres Lauwers 17
9405 BL Assen

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelPersoonlijk Begeleider
Indicatie salaris (min – max]2672 – 3606
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)28 – 28
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieNoordbroek, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.cosis.nu/alles-over-cosis/vacatures/persoonlijk-begeleider-gockingaheem

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.