Onderhoudsmonteur cv-ketels woningstichting (Regio Zuidlaren) Werfum BV 11-04-2024

 1. Vacatures Veendam
 2. Onderhoudsmonteur cv-ketels woningstichting (Regio Zuidlaren) Werfum BV 11-04-2024

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

Onderhoudsmonteur cv-ketels woningstichting (Regio Zuidlaren)

Sleutelen aan ketels, zonder druk op de ketel. Een praatje maken met de klant, onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan de centrale verwarming en afsluiten met een bak koffie en wat lekkers. Niet de druk voelen om 10 ketels per dag te moeten poetsen, maar 6 ketels is ook prima. Voel je ‘m?

Over de functie

Als servicemonteur bij de woningstichting ben je meer dan alleen een stickerplakker. Het draait om kwaliteit, niet om kwantiteit. Jij bent die onderhoudsmonteur die elke klus met zorg en aandacht uitvoert, zonder voortdurend op de klok te hoeven kijken. Naast je technische kundigheid ben je ook een betrouwbare adviseur. Je beoordeelt of een cv-installatie aan vervanging toe is of nog jaren mee kan met het juiste onderhoud. Persoonlijk contact staat bij jou voorop, boven het afvinken van takenlijstjes.

 • In nauw overleg met je collega’s op kantoor stel je de planning op voor het uit te voeren onderhoud. Dit omvat voornamelijk periodiek onderhoud, waarbij cv-ketels om de 24 maanden worden onderhouden.
 • Je voert reparaties uit, vervangt onderdelen, vult het expansievat bij en verhelpt storingen.
 • Tijdens je werkdag krijg je mogelijk storingsmeldingen binnen. Deze pak je met voorrang op, want niemand verdient het om in de kou te zitten.

Maak je geen zorgen als je geen CO-certificaat hebt; solliciteer gerust. Samen zorgen we ervoor dat je de benodigde certificering behaalt.

Jouw werkgever

Je gaat werken bij het meest nuchtere, gezellige en ervaren installatiebedrijf uit Noord Drenthe. Met ongeveer 25 collega monteurs ben je geen nummertje. Je bent een onderdeel van een gezellige groep mensen, die graag mooi werk aflevert.

Wij bieden

 • Baanzekerheid, gezelligheid en goede salarisvoorwaarden. Zoals een jaarlijkse netto winstuitkering.
 • Je krijgt 13 adv- dagen, 25 vakantiedagen, een goed pensioen, vakantiegeld en alle overige voorwaarden uit de cao Metaal & Techniek Technisch Installatiebedrijf.
 • Een uitstekend salaris die we in overleg met jou afstemmen op je ervaring, leeftijd en diploma’s. Deze zal tussen de €3250,00 en €3.750,00 bruto per maand liggen.
 • Vanzelfsprekend ontvang je een eigen bus, kleding, gereedschap en persoonlijke beschermingsmiddelen.
 • Fijne collega’s, die je graag in hun team verwelkomen.

Wij vragen

 • Je hebt (basis) ervaring in het onderhouden van cv-ketels.
 • Ook als je ervaring hebt als installateur, loodgieter, elektricien, monteur van waterontharders of een andere baan in de installatietechniek: nodigen we je uit om te reageren!
 • Je hebt een net voorkomen en spreekt uitstekend Nederlands.
 • Een CO-certificaat is tegenwoordig verplicht. Nog geen certificaat: dan krijg je de kans om deze eerst te halen.

Interesse in deze baan?

Een warm familiebedrijf, fijne collega’s en mooi werk maken. Dat hebben we te bieden. Past dit bij jou?

Solliciteren

Reageren is eenvoudig. Wil je eerst meer weten? Bel of app dan met Koen Meijer van Werfum bouw & techniek op 0682736755 of 0887775500.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelOnderhoudsmonteur Verwarming
Indicatie salaris (min – max]3250 – 3750
OpleidingsniveauLBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevenskmeijer@werfum.nl , 682736755 https://werfum.nl/
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie, Techniek
LocatieZuidlaren, Drenthe,Nederland
Soliciteer directhttps://werfum.nl/vacatures/onderhoudsmonteur-cv-ketels-woningstichting-regio-zuidlaren-kmewf/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.