Nieuwe Logistiek Medewerker WATERBEDRIJF GRONINGEN 17-03-2024

  1. Vacatures Veendam
  2. Nieuwe Logistiek Medewerker WATERBEDRIJF GRONINGEN 17-03-2024

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

Ben jij onze nieuwe Logistiek Medewerker?

Jouw bijnaam is Pietje Precies, en daar ben je trots op.

Ben jij degene die we zoeken?

Jij zorgt ervoor dat de juiste materialen worden uitgegeven, praat met leveranciers als dingen niet zijn geleverd en helpt collega's die dringend iets nodig hebben. Jij weet van a-z wat er binnenkomt, en wat er weer uitgaat. En als je net zo gek bent op werken met mensen als het verwerken van materialen in ons logistieke systeem, dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als logistiek medewerker bij de afdeling Inkoop & Logistiek voer je verschillende taken uit, zowel administratief als fysiek, in het magazijn en bij transport. Het ene moment doe je de uitgifte van materiaal in ons centrale magazijn in Hoogezand. Of zorg je ervoor dat ingekomen materialen verwerkt worden in ons logistieke systeem en opgeslagen worden in het magazijn. Het andere moment ben je door stad en provincie aan het rijden om de collega's te voorzien van (zware) materialen. Je doel is om ervoor te zorgen dat de goederen soepel binnenkomen en worden verzonden. Je zorgt er ook voor dat materialen en apparatuur op tijd op de projectlocaties aankomen. Daarnaast kan je worden ingezet om onze vrachtwagen met kraan en aanhanger te besturen en om zelfstandig ladingen te laden en te lossen.

De werkzaamheden vereisen fysieke inspanning, zoals tillen, lopen en staan. Je hebt ook een werkplek waar je administratieve taken kunt uitvoeren. Dit doe je natuurlijk niet alleen! Je werkt samen met 4 collega's in het magazijn. En je wordt ondersteund door de collega's van de afdeling inkoop. Samen staan we voor kwaliteit en zijn we bereid om voor elkaar door het vuur te gaan. Het team heeft dienstverlening aan elkaar en de andere afdelingen dan ook hoog in het vaandel staan.

Wat bieden we?

we vragen veel en we bieden veel. Bij Waterbedrijf Groningen werk je in een omgeving met veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. De functie is ingeschaald in schaal E van de WWB-loonlijn met een salarisrange van € 2.504,- tot € 3.232,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

Naast het salaris is er nog het flexibel arbeidsvoorwaardenbudget (FAB; maandelijks meer dan 22% van je bruto maandsalaris) dat naar eigen inzicht te gebruiken is. Je kan hier bv. Extra vakantie-uren voor kopen, of op verschillende momenten laten uitbetalen. Ook is er een inzetbaarheidsbudget en een employabilitybudget voor je beschikbaar. Dit kun je gebruiken om jezelf verder te ontwikkelen door middel van opleidingen en cursussen.

Daarnaast is Waterbedrijf Groningen partner van VEI. VEI staat ervoor dat er overal ter wereld betere drinkwatervoorzieningen komen en organiseert daartoe onder andere VEI missies. Je hebt dan de mogelijkheid om voor kortere of langere periode op missie te gaan naar een land waar onze kennis, kunde en vaardigheden nodig zijn bij de ondersteuning van lokale waterbedrijven.

Wat breng je mee?

  • Een afgeronde logistieke MBO-opleiding minimaal op niveau 3 eventueel aangevuld met een heftruck diploma en een VCA diploma;
  • Je kan uit de voeten met voorraadmanagement en logistieke softwaresystemen en met het reguliere Officepakket;
  • Je hebt inzicht in procedures en methodieken met betrekking tot goederenontvangst, opslag, orderpicking en goederenuitgifte;
  • Je bent in het bezit van geldige certificaten voor het besturen van een vrachtwagen met autolaadkraan en aanhanger, of bent bereid deze te halen;
  • Je hebt affiniteit met techniek;
  • Daarnaast ben je een echte doorpakker die graag werkt in een team, proactief is, enthousiast, flexibel, zelfstandig in taakuitoefening en dienstverlenend.

Interesse?

Voel je je aangesproken en ben je enthousiast geraakt? Mail dan je CV en motivatiebrief vóór 1 april a.s. naar: , o.v.v. Logistiek medewerker.

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met , Hoofd Inkoop & Logistiek, telefoonnummer: .

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst

Jij, wij, water.

Tel: (van 08.30 - 17.00 uur) .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMagazijnmedewerker
Indicatie salaris (min – max]2504 – 3232
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheEnergie/Gas/Water
LocatieHoogezand, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://waterbedrijfgroningen.nl/vacatures/ben-jij-onze-nieuwe-logistiek-medewerker/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.