Medewerker Vastgoed & Grondzaken Gemeente Oldambt 07-05-2024

  1. Vacatures Veendam
  2. Medewerker Vastgoed & Grondzaken Gemeente Oldambt 07-05-2024

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

Waar bent u naar op zoek?

work-return iconVacature Medewerker Vastgoed & Grondzaken met aandachtsgebied Duurzaamheid

Heb je affiniteit met mensen en (gemeentelijk) vastgoed en ben je goed in het voorbereiden en coördineren van verschillende bouw- en verduurzamingsambities van onze (gemeentelijke) gebouwen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Voor het team BORGG zijn we op zoek naar een enthousiaste collega voor de functie van

Medewerker Vastgoed & Grondzaken met aandachtsgebied Duurzaamheid

(Medewerker Adviseur IV)

36 uur per week

Wat ga je doen?

Als medewerker Vastgoed & Grondzaken houd je je bezig met het gemeentelijk vastgoed en met de verduurzaming in het bijzonder. Je adviseert over de duurzaamheid van het gemeentelijk vastgoed en initieert projecten op dit gebied. Dit betekent dat je projectmatig hiermee aan de slag gaat maar ook aan de lat staat voor de aanbestedingen voor energiecontracten etc. In het verlengde hiervan beheer je tevens de energiecontracten/-budgetten en zorg je voor de monitoring van het energiegebruik van de gebouwen.

Met collega's en diverse partijen en belanghebbenden voer je overleg. Aan een effectieve en goede samenwerking met interne en externe partners hecht je waarde. Het nakomen van gemaakte afspraken speelt daarbij een grote rol. Daarnaast lever je input met betrekking tot de exploitatieberekeningen en breng je mogelijke scenario's overzichtelijk in kaart.

Je houdt bij het voorbereiden en uitvoeren van beleid en projecten rekening met politieke en maatschappelijke impact: het maken van strategische en financiële afwegingen en een goede participatie is daarbij noodzakelijk, zeker in geval van tegenstrijdige belangen en politieke risico's. Verder bedenk je nieuwe werkwijzen en methodes en neem je de collega's daarin mee.

Wat ga je doen?

  • (Strategische) aan- en verkoop (evt verhuur) gemeentelijke panden en gronden.
  • Leiden van het project 'Verduurzamen van gemeentelijke panden'.
  • Coördinatie CO2-reductie gemeentelijk (on)roerend goederen.
  • Registratie (energie)facturen en aanbestedingen en penvoerderschap energie-inkoop
  • Overige werkzaamheden op het terrein van vastgoed en verduurzaming

Wie ben je?

We zoeken voor deze functie bovenal een enthousiaste teamspeler die er samen met het team voor de volle 100 % voor wil gaan. Daarnaast ben je analytisch, prestatiegericht en kun je helder en overtuigend communiceren. Je hebt veel energie, neemt initiatief, en wilt graag dingen voor elkaar krijgen. Je beschikt over goede sociale vaardigheden, bent nauwgezet, en weet mensen met je mee te krijgen. Voor het opstellen van o.a. besluitvormingsdocumenten beschik je over uitstekende schriftelijke vaardigheden. Maar je bent ook iemand die zich blijft ontwikkelen en ook collega's stimuleert.

Jouw opleiding en ervaring

Je hebt minimaal een hbo-opleiding, bij voorkeur op het gebied van vastgoed. Daarnaast heb je ervaring met advisering op het gebied van het verduurzamen van vastgoed en projectleiding. Met het functioneren binnen een bestuurlijke omgeving ben je bekend. Als stevige gesprekspartner weet je daarbij het vertrouwen van bestuurders te winnen.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een aanstelling voor de duur van een jaar met de mogelijkheid tot een vaste aanstelling. Het is een zeer veelzijdige functie met verantwoordelijkheden in een informele organisatie waar creativiteit en vernieuwing gestimuleerd worden.

De functie is ingedeeld in functieschaal 10, dit is maximaal € 5247,- bruto op basis van een 36-urige werkweek. Inschaling is afhankelijk van opleiding en werkervaring.

Daarnaast bieden wij aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals flexibele werktijden, deels thuiswerken en een individueel keuzebudget.

Enthousiast geworden?

Heb je interesse in deze vacature en wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met via

Procedure

Goed om te weten; de eerste gesprekken vinden plaats op 30 mei.

Deze vacature is gelijktijdig in- en extern uitgezet, waarbij interne kandidaten voorrang hebben.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMedewerker Vastgoed
Indicatie salaris (min – max]5247 – 5247
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieWinschoten, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.gemeente-oldambt.nl/vacature-medewerker-vastgoed-grondzaken-met-aandachtsgebied-duurzaamheid

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.