Mechanical Engineer Headhuntersteam 15-05-2024

  1. Vacatures Veendam
  2. Mechanical Engineer Headhuntersteam 15-05-2024

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

Jij bent van het begint tot het eind betrokken: als mechanical engineer ontwerp jij de hoogstaande technische ontwerpen voor internationale opdrachtgevers in de onshore en offshore industrie. Je vertaalt de eisen van de klant naar een ontwerp, stelt de testplannen op en zorgt ervoor dat het product voldoet aan alle eisen voordat deze naar de klant gaat. Jij bent de verbindende schakel tussen de productiehalen en de commerciële afdeling. Jij bent op de hoogte welke elementen cruciaal zijn voor het eindproduct en welke elementen nodig zijn om het proces te optimaliseren. Jij engineert binnen het CAD-systeem en kan dus correcte constructieberekeningen maken. Jij staat dagelijks in contact met inkoop en productie en bent verantwoordelijk voor het aanleveren en selecteren van de juiste materialen. Jij stelt de 3D-ontwerpen voor klantorders op en bereidt de orders met technisch informatie voor de productieafdelingen voor. Jij geeft technische ondersteuning aan de monteurs en jij werkt samen in multi-disciplinaire teams.

Vacature eisen

  • Jij hebt een afgeronde technische MBO/HBO opleiding
  • Jij hebt kennis van sterkteberekeningen, kwaliteitsnormen en toleranties;
  • Jij hebt kennis van efficiëntie in materiaalkeuze en het productieproces;
  • Jij hebt minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke rol als Constructeur, Mechanical Engineer, Design Engineer of Tekenaar;
  • Jij hebt kennis van technische voorschriften;
  • Jij houdt van complexe technische uitdagingen;
  • Jij bent communicatief vaardig, zelfstandig en toont initatief;
  • Jij begrijpt de Engelse en Duitse taal.

 

FunctietitelMechanical Engineer
Indicatie salaris (min – max]3700 – 4200
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)36 – 40
Contactgegevensk.damhof@headhuntersteam.nl , 050-526 88 84 https://www.headhuntersteam.nl/vacatures/mechanical-engineer-44
Type contractVast
BrancheIndustrie, Techniek
LocatieStadskanaal, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.headhuntersteam.nl/vacatures/mechanical-engineer-44

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.