Junior Technisch Manager Hybride Woonzorg Nederland Projectontwikkeling 27-04-2024

  1. Vacatures Veendam
  2. Junior Technisch Manager Hybride Woonzorg Nederland Projectontwikkeling 27-04-2024

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

Woonzorg Nederland logo

Junior Technisch Manager

Hybride

  • Gieten , Groningen , Nederland
€ 3.716 - € 4.887 per maand Onderhoud & Verduurzaming

Functieomschrijving

Waarom de rol van junior technisch manager bij Woonzorg in Regio Noord boeiend is? Je bent medeverantwoordelijk voor de technische staat van zo'n veertig wooncomplexen. En krijgt alle ruimte je te ontwikkelen.


Jij maakt het verschil doordat je …

zorgt dat ouderen een fijne plek hebben om te wonen en tevreden zijn over onze dienstverlening.

de technisch managers ondersteunt bij uiteenlopende werkzaamheden.

kennis en ervaring opdoet en je zo verdere stappen zet in je professionele ontwikkeling


Het werkgeluk van , teamleider realisatie

"Je krijgt hier veel vrijheid en bepaalt zelf waar en wanneer je werkt. Dat je met je inzet zorgt dat ouderen een fijn en veilig thuis hebben, maakt deze job nog mooier.

"

Zo mooi is betekenisvol werk

Als de rechterhand van een of meerdere technisch managers leer je hier het vak tot in de puntjes kennen. Samen met de technische managers realiseer je alle mogelijke projecten rondom en in onze (zorg)complexen. Denk aan gevelrenovatie, grootschalig onderhoud en de vervanging van liften. Je bent betrokken vanaf de voorbereiding en het maken van het plan van aanpak, tot en met de uitvoering en oplevering. Met zo'n breed takenpakket heb je dus afwisselende werkweken.

Zo zit je het ene moment in gesprek met een zorginstelling over onderhoud aan het complex, en krijg je even later melding van een liftstoring die direct moet worden opgelost. En waar je eerst een plan van aanpak rondom een renovatie doorneemt met onderhoudspartners, onderzoek je daarna samen met de technisch manager de staat van onderhoud van een gebouw. Tussendoor beantwoord je ook nog een telefonische vragen van bewonersconsulenten, bijvoorbeeld over gepland schilderwerk. Kortom; jouw werkdagen zijn een combinatie van geplande en onverwachte werkzaamheden waarbij je al je technische en communicatieve skills inzet.

Extra mooi

  • Jouw frisse blik en andere kijk op zaken wordt hier gewaardeerd.
  • Je meer ervaren collega's leren jou de fijne kneepjes van het vak. Daarnaast krijg je de mogelijkheid cursussen en opleidingen te volgen.
  • Van medewerkers van de technische dienst tot bestuurders van zorginstellingen; jij praat met iedereen en bouwt zo een mooi netwerk op.

Wat je verder krijgt

De kans om écht impact te maken. Want waar anders dan bij de grootste seniorenhuisvester in Nederland draag je bij aan oplossingen voor de wooncrisis en zorg je dat een toenemend aantal ouderen een fijne plek vindt om te wonen? Daarnaast lopen we in de sector voorop met onze transitie naar datagedreven werken. Dit biedt jou volop mogelijkheden om met ideeën te komen en je verder te ontwikkelen. Verder krijg je:

Een brutomaandsalaris tussen € 3.716,- en € 4.887,- bij een fulltime dienstverband van 36 uur. Deze functie valt binnen schaal I van de cao Woondiensten.

Een mooi opleidingsbudget van € 900,- per jaar gebaseerd op een fulltime dienstverband) en volop mogelijkheden om opleidingen en trainingen te volgen.

Een thuiswerkvergoeding, faciliteiten om een fijn thuiskantoor in te richten én de vrijheid om zelf te bepalen waar en wanneer je werkt.

189,9 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband van 36 uur.

Een goede pensioenregeling.

De mogelijkheid om (bij een fulltime dienstverband van 36 uur) 4 x 9 uur per week te werken.

Reiskostenvergoeding van je woon-werkverkeer. Daarnaast krijg je - bijvoorbeeld voor externe afspraken - een mobiliteitspas voor alle vormen van openbaar vervoer.

Een laptop en een nieuw model telefoon.

Veel aandacht voor jouw werkgeluk en een goede balans tussen werk, privé en vitaliteit. Want als je werkt met plezier, kun je meer betekenen voor een ander.

Een sport- en bewegenvergoeding van € 115,00 netto per jaar en elke twee jaar een Health Check (preventief medisch onderzoek op vrijwillige basis).


Een warm team waarin je wordt gezien en gehoord

Wij zijn een team zoals een team hoort te zijn. We gaan dan ook informeel met elkaar om, staan open voor elkaars mening en feedback én ondersteunen elkaar waar nodig. We treffen elkaar regelmatig op ons kantoor in Gieten. Daarnaast hebben we veel online contact.


Wie jij bent

Zo vul jij ons aan

Dat jouw agenda er van het ene moment op het andere moment heel anders uit kan zien, is voor jou geen punt. Jij werkt probleemloos zowel proces- en planmatig als op ad-hocbasis. Ook houd je onder alle omstandigheden het hoofd koel. Lopen er meerdere zaken tegelijkertijd, dan ben jij degene die het overzicht heeft én houdt. Bovendien communiceer je net zo makkelijk met een monteur als met het bestuur van een zorginstantie.

Verder heb je:

  • Hbo-niveau.
  • Affiniteit met techniek.
  • Eigen vervoer.

Solliciteer!
Past deze functie bij jou? Upload dan uiterlijk 12 mei 2024 je motivatie en cv. Wil je eerst meer weten over de functie? Bel of app dan even met Peter Schallies, Teamleider Realisatie, via .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelWerkvoorbereider
Indicatie salaris (min – max]3716 – 4887
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)9 – 9
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheMakelaardij/Vastgoed
LocatieGieten, Drenthe,Nederland
Soliciteer directhttps://woonzorgnederland.recruitee.com/o/junior-technisch-manager-2/c/new

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.